krisbarca_92
Użytkownik
Wielkie dzieki
Wielkie dzieki
Mój ostatni kupon na dzisiaj:
FC Barcelona - Alaves, Alaves over 0.5 FT @ 1.93
Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund, over 1.5 FT @ 1.25
AKO: 2.41 Unibet
Alaves jako benjaminek naprawdę zaskoczył w tym sezonie, potrafili pokonać Celte Vigo, Athletic Bilbao czy właśnie Barcelonę i to na Camp Nou. Myślę, że są w stanie wturlać chociaż jedną bramkę, patrząc chociażby na to, że Eibar strzelił Barcelonie dwie, gdy ta musiała mecz po prostu wygrać. Oby tylko waga spotkania nie przytłoczyła ich zbytnio.
haha typowe janusze, wez sie ogarnij z tymi swoimi filozofiami zyciowymi, wiesz od czego wzielo sie powiedzenie "janusz" no widze, ze chyba nie wiesz skoro sie tak do mnie odnosisz, co za gosc, ja akurat sie tym czyms nie ekscytuje, wielki znawco walk mieszanych, ekscytujesz sie jakimis amatorami zamiast prawdziwymi wojownikami w ufc, i ty mnie nazywasz typowym januszem, swiat sie konczyDokładnie, typowe Janusze które tylko potrafią jadem pluć, a pewnie jeszcze oglądają tą galę czekając na Pudziana czy Popka. ????
Mam plusa ????
1.80Orientuje sie ktos ile bylo na btts w Pucharze Krola?
1.85-2Orientuje sie ktos ile bylo na btts w Pucharze Krola?
troche nie do konca moge zrozumiec ten Twoj post i czego niby mialbym zazdroscic no ale z reszta sie zgadzam miales ochote za to placic Twoja sprawaTy nie chciałeś iść i nie poszedłeś, ktoś chciał i poszedł. Tak samo z oglądaniem, nie chcesz nie musisz w tym uczestniczyć a siłą rzeczy zawracasz wszystkim dupę tą galą. Fuck logic.
Powiem Ci na moim przykładzie, z UFC znam tylko JJ i wcale tego nie śledzę. KSW praktycznie zawsze obejrzę jak jest gala i naprawdę ***** mnie obchodzi poziom bo nie mam ciśnienia żadnego na to. Niektórzy zaraz zejdą z tego świata z zazdrości czy nie wiem czego. Fajnie opakowane jak zwykle z resztą, +55 koła ludzi na live niebywały sukces organizatorów czy tego chcesz czy nie.
Ja się nie interesuję MMA, chcę sobie zobaczyć tylko cyrk jak walka Popek vs Koksu i tyle. Ale ja nie mam bólu dupy że ktoś na tym zarabia albo że ktoś sobie chcę to zobaczyć i zapłacić za to...haha typowe janusze, wez sie ogarnij z tymi swoimi filozofiami zyciowymi, wiesz od czego wzielo sie powiedzenie "janusz" no widze, ze chyba nie wiesz skoro sie tak do mnie odnosisz, co za gosc, ja akurat sie tym czyms nie ekscytuje, wielki znawco walk mieszanych, ekscytujesz sie jakimis amatorami zamiast prawdziwymi wojownikami w ufc, i ty mnie nazywasz typowym januszem, swiat sie konczy
http://www.wiz1.net/channel2Link do KSW ktoś coś?
akurat na ten temat doradzilem Ci abys sobie obejrzal wypowiedz na koneferncji prasowej nijakiego martina, jezeli dalej nie rozumiesz co mialem na mysli to juz Ci nie pomoge, a pisanie o jakims bolu dupy do mnie nie przemawia bo nikomu niczego nie zazdroszcze.Ja się nie interesuję MMA, chcę sobie zobaczyć tylko cyrk jak walka Popek vs Koksu i tyle. Ale ja nie mam bólu dupy że ktoś na tym zarabia albo że ktoś sobie chcę to zobaczyć i zapłacić za to...
Ty nie chciałeś iść i nie poszedłeś, ktoś chciał i poszedł. Tak samo z oglądaniem, nie chcesz nie musisz w tym uczestniczyć a siłą rzeczy zawracasz wszystkim dupę tą galą. Fuck logic.
Powiem Ci na moim przykładzie, z UFC znam tylko JJ i wcale tego nie śledzę. KSW praktycznie zawsze obejrzę jak jest gala i naprawdę ***** mnie obchodzi poziom bo nie mam ciśnienia żadnego na to. Niektórzy zaraz zejdą z tego świata z zazdrości czy nie wiem czego. Fajnie opakowane jak zwykle z resztą, +55 koła ludzi na live niebywały sukces organizatorów czy tego chcesz czy nie.
Stracili brame w 83, dogrywka
To jeszcze raz aby nie stracić...a nawet zyskać
Astra wygrana w dogrywce 2,6
Niespodzianka. Voluntari z pucharem
Oglądam karne