U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Uber alles...Jakiego Niemca?
Pregador Luo & Trazendo a arca - Já posso suportarJak sie nazywa nutka po zwyciestwie Niemca ?
Blagam o nutke , ta po brazylijsku !!!
chyba nie popek monster a popek monstrum ????Wszyscy czekamy na FREAK FiGHT ????
Dziekuje ci dobra duszyczko. Jak ty to ogarnales? Shazam dal rade?Pregador Luo & Trazendo a arca - Já posso suportar
Kleber Koike Erbst muzyka na wejście, zresztą sam się kiedyś nią interesowałem, bo jest fajna.Dziekuje ci dobra duszyczko. Jak ty to ogarnales? Shazam dal rade?
Chętnie obejrzę ten cyrk, ale gdybym miał za to płacić.. :grin:Wszyscy czekamy na FREAK FiGHT ????
1,57 na ststrzeba stawiac na murzyna przeciwko Jurkowskiemu, ogarnia ktos jakie kursy sa na czarnego?
2,40 -- 1,53 Unibettrzeba stawiac na murzyna przeciwko Jurkowskiemu, ogarnia ktos jakie kursy sa na czarnego?
wszystko opakowane jakby to miala miec miejsce jakas finalowa walka UFC, a walki jak pod budka z piwem, ale wiadomo kazdy czeka na freaky fight, ta gala to jeden wielki cyrk.Chętnie obejrzę ten cyrk, ale gdybym miał za to płacić.. :grin:
Stracili brame w 83, dogrywkaAstra 1,80
Dlatego dziwię się co niektórym, którzy dzisiaj kupili PPV.wszystko opakowane jakby to miala miec miejsce jakas finalowa walka UFC, a walki jak pod budka z piwem, ale wiadomo kazdy czeka na freaky fight, ta gala to jeden wielki cyrk.
dwa ostatnie moje typy w plecy ale mysle, ze warto pograc czeszki po 1.9 w siatke, ogladalem ostatnio nasze i prezentuja sie serio zalosnie, nie bede komentowal meczu z cypryjkami nawet
heh tym to jeszcze sie tak bardzo nie dziwie, smiesza mnie Ci na stadionie co lewandowskiemu kase i frekwencje nabijaja z tej komediiDlatego dziwię się co niektórym, którzy dzisiaj kupili PPV.