719 5567 Użytkownik Maj 27, 2017 #4561 O której Popek, bo nie wiem czy zdarze wyjść do sklepu? Ale komentator Juras dostaje w piz.. I po co mu to było? :;/:
O której Popek, bo nie wiem czy zdarze wyjść do sklepu? Ale komentator Juras dostaje w piz.. I po co mu to było? :;/:
460 aikman Użytkownik Maj 27, 2017 #4562 23.10 Pudzian 23.30 takie godziny mam na kuponie zdąrzysz smiało isc po piwo
911 wp76 Użytkownik Maj 27, 2017 #4563 O której Popek, bo nie wiem czy zdarze wyjść do sklepu? Ale komentator Juras dostaje w piz.. I po co mu to było? :;/: Kliknij aby rozwinąć... Jeszcze Narkun Wójcik, zdążysz
O której Popek, bo nie wiem czy zdarze wyjść do sklepu? Ale komentator Juras dostaje w piz.. I po co mu to było? :;/: Kliknij aby rozwinąć... Jeszcze Narkun Wójcik, zdążysz
A 531 albuquerque Użytkownik Maj 27, 2017 #4564 Juras powinien być remis, ale u nas walka, to wygrał.
11,1K vertigo Użytkownik Maj 27, 2017 #4567 Wygrane Gamrota i Jurasa, hmmm. Organizacja i poziom gali na razie wysoka ranga, te wyniki zastanawiające. Ale walczą panowie w Polsce, co się dziwić.
Wygrane Gamrota i Jurasa, hmmm. Organizacja i poziom gali na razie wysoka ranga, te wyniki zastanawiające. Ale walczą panowie w Polsce, co się dziwić.
H 733 hajs_enberg Użytkownik Maj 27, 2017 #4569 Wygrane Gamrota i Jurasa, hmmm. Organizacja i poziom gali na razie wysoka ranga, te wyniki zastanawiające. Ale walczą panowie w Polsce, co się dziwić. Kliknij aby rozwinąć... ciekawe co na to Thompson ???? haha
Wygrane Gamrota i Jurasa, hmmm. Organizacja i poziom gali na razie wysoka ranga, te wyniki zastanawiające. Ale walczą panowie w Polsce, co się dziwić. Kliknij aby rozwinąć... ciekawe co na to Thompson ???? haha
A 531 albuquerque Użytkownik Maj 27, 2017 #4571 Jaki kurs był na Jurkowskiego ? Kliknij aby rozwinąć... Przed 2.25, w trakcie III rundy 4.00 i spadało.
Jaki kurs był na Jurkowskiego ? Kliknij aby rozwinąć... Przed 2.25, w trakcie III rundy 4.00 i spadało.
407 matiee Użytkownik Maj 27, 2017 #4572 Wypłacał ktoś ze skrilla jakaś większą sumke na konto? Ile idzie mniej więcej kasa? A może ktoś ma w mbanku ? Pójdzie reputacja za odpowiedź
Wypłacał ktoś ze skrilla jakaś większą sumke na konto? Ile idzie mniej więcej kasa? A może ktoś ma w mbanku ? Pójdzie reputacja za odpowiedź
A 531 albuquerque Użytkownik Maj 27, 2017 #4573 Wygrane Gamrota i Jurasa, hmmm. Organizacja i poziom gali na razie wysoka ranga, te wyniki zastanawiające. Ale walczą panowie w Polsce, co się dziwić. Kliknij aby rozwinąć... Gamrot jak najbardziej zasłużenie. Bronić się przed obaleniami, to za mało, żeby wygrać. Gamrot dołożył ciosy w stójce.
Wygrane Gamrota i Jurasa, hmmm. Organizacja i poziom gali na razie wysoka ranga, te wyniki zastanawiające. Ale walczą panowie w Polsce, co się dziwić. Kliknij aby rozwinąć... Gamrot jak najbardziej zasłużenie. Bronić się przed obaleniami, to za mało, żeby wygrać. Gamrot dołożył ciosy w stójce.
H 733 hajs_enberg Użytkownik Maj 27, 2017 #4576 lol przeciez gorszy był zdecydowanie.Jakie ***** ustawiane Kliknij aby rozwinąć... lekko go przerysowal, no ale jakby przegral to by juz z niego kasy nie bylo na kolejnej "Gali" a tak to inters sie kreci, dla mnie w tej walce to remis ze wskazaniem na murzyna
lol przeciez gorszy był zdecydowanie.Jakie ***** ustawiane Kliknij aby rozwinąć... lekko go przerysowal, no ale jakby przegral to by juz z niego kasy nie bylo na kolejnej "Gali" a tak to inters sie kreci, dla mnie w tej walce to remis ze wskazaniem na murzyna
35,3K xbrajanx Użytkownik Maj 28, 2017 #4577 1 runda wyrównana 2 runda Bambus 3 runda lekka przewaga Jurasa Jak dla mnie też remis ze wskazaniem na Bambuska
1 runda wyrównana 2 runda Bambus 3 runda lekka przewaga Jurasa Jak dla mnie też remis ze wskazaniem na Bambuska
802 juras333 Użytkownik Maj 28, 2017 #4580 hahaha polki w siate widzialem 8:4 a jest 8:10 e: o 8:2 nawet to ładnie, ładnie