domel206
Użytkownik
powiem wam ze to juz nawet smieszne nie jest... bo to bylo widac bardzo dokladnie bez zadnych powtorek, slow motion czy innych smiesznych wynalazkow technologicznych ????
powiem wam ze to juz nawet smieszne nie jest... bo to bylo widac bardzo dokladnie bez zadnych powtorek, slow motion czy innych smiesznych wynalazkow technologicznych ????
????
Choc nikogo to nie interesuje, napisze żeby sobie ulżyć, Real, Juve, over 2,5 w Sassuolo ako 2.04 wychodzi, a mi te 3 zdarzenia zamykaja ako ponad 11, to wyciągniecia prawie 600£. Jezeli to nie siądzie to poddaje sie na dluższy czas nieokreslony. Szkoda mi czasu i nerwów. Powodzenia brachy!
pretensje do siebie, że sie słuchasz takich ludzi. Tutaj płyną teorie spiskowe co weekend 80% się nie sprawdza nawet. Można gdybać ale jeśli chodzi o Lazio to głupota bo dla nich czy 4 czy 5 miejsce to lotto. Inna sprawa by byłą gdyby to 4 miejsce bylo premiowane LM wtedy by gryzli trawę i by zapewne dawno było po meczu a tak LE każdy ma w dupie. Puchar w postaci lizaka dla dzieckaLazio dramat
Tyle co ujeb... w dziale ligi wloskiej to glowa boli, grajac odwrotnie mozna byloby fortune wygrac. Powinni ten temat zamknac dla dobra wszystkich.
OCzywiscie mam pretensje tylko do siebie
@1,46 było na czeskich bukachwie ktos jakie byly kursy na skt po tym slabym poczatku, jak bylo 0:5 w killach dla g2? ja chcialem grac wtedy na skt i liczylem na jakies 1.4-1.5 ale wszystko poblokowane
EDIT: PINGWINYYY 5-0 ????PINGWINY 3 do 0 !
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators
Pittsburgh over 4,5 @1,53 STS !
Niby trochę comebackowali aleDla odważnych mapa 3 g2 kurs 5.0