>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
R 1,6K

ranver

Użytkownik
dOGRYWKA cANADA DAWAĆ GOLA cANADA NIEMA KARNYCH TYLKO KTO STRZELI GOLA WYGRAŁ
jak w playoffach nhl. mieli krazek meczowy na pare skeund przed koncem , szkoda ze nie wpadlo , oby wzieli to w dogrywce , jeszcze przez troche czasu power play bedzie.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
No może stzrelą oby zagrałem zw meczu po niższym kursie na 1 była 1.80 ,dobrze z ew 3 wyrównali ,w dogrywce powinni pojechać Szwecje jak dali z Rosją pokaz z 0-2 na 4-2

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Ktoś oglądał Lazio - Inter? Druga żółta dla Keity zasłużona(?), bo jak dla mnie sędzia trochę nie wytrzymał presji. Nie wiem, czy to był faul, ale na pewno nie symulowanie na żółtą, bo kontakt był.
Nie powinno być żółtej. Sędzia nie wytrzymał presji w meczu o pietruszkę ????

U 0

Gość
Karne boje się
Sprawdzaj na Oficjalnych stronach tenisa ,ja nieznam stronek
Obroniona Cab]nada ,teraz stzrelamy
Kurna Szwecja stzreliła ????
Szwecja mistzrem ja pierdzoiele Gratulacje

U 0

Gość
ehhh niestety ⛔ szkoda ;/
Pewnie sporo osób Grało Canade i tym razem sie zawiedli ,Szwecja bramkarz był górą ,ak bywa Karne Loterja ,pograłem
Evigado 1,5 1.51 dlamnie można ryzykować Columbijską za jakąś sumke mądrą
Trudno jestem rozpaczony ,co Canada zrobiła :-(

R 1,6K

ranver

Użytkownik
no raczej sporo gralo. nic tu nie poradzimy, trzeba zapomniec o przegranej, glowa do gory i jedziemy dalej ...

U 0

Gość
Masz racje niema co się załamywać grasz Evigado 1,5 z columbi czy odpuszczasz ,ja pograłem za drobne ,grubiej mam hokej Puchar 4,5 1.29 bo ahl CIEŻKIE JEST ,ale powinni zrobić 4,5 providence bruins 4,5 1.55

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Oglądam sobie mecz w Boliwii i taka sytuacja była że napastnik dostał piłkę w rogu pola karnego, musnął ją sobie w stronę gdzie jest rzut rożny i bramkarz go przy okazji za nogę złapał, więc rzut karny. I teraz pytanie powinien żółtą za to dostać? ( Miał już wcześniej żółtą, więc czerwona by była) Napastnik czystej sytuacji nie miałby, nawet szansy na strzał za bardzo bo byłby przy samej linii końcowej w rogu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom