>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
G 72

gwiazda2010

Użytkownik
co grane pany z lazio ? Inter juz gra o nic a Lazio jak wygra przyklepuje sobie 4 miejsce w ostatniej kolejce mecz z Crotone które walczy o utrzymanie
Lazio czyste ? sporo w ostatnich meczach było karnych i czerwonych , ale z drugiej strony inter jakos nie bedzie cisnac w tym meczu

lobot 644

lobot

Użytkownik
LOL finały msi
mapa 1 - pierwsza krew SKT1 1.45
Maja dobry teamek na fb, lee sin duzo wiecej presji early niz ivern.
Ogólnie 1 mapa dla mn ie bez niespodzianki, skt wezmie bo g2 taki sredni team comp

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Dzięki!!!
Kanada WIN @1.50
Kanada @1.85
Lazio @1.65
Lazio &amp; over 2.5 @1.90
Zagłębie @1.55
Zagłębie &amp; over 2.5 @2.35

lobot 644

lobot

Użytkownik
LOL finały msi
Ogólnie 1 mapa dla mn ie bez niespodzianki, skt wezmie bo g2 taki sredni team comp
⛔ Czekamy az wzrosnie kurs na skt

R 125

roger12

Użytkownik
co grane pany z lazio ? Inter juz gra o nic a Lazio jak wygra przyklepuje sobie 4 miejsce w ostatniej kolejce mecz z Crotone które walczy o utrzymanie
Lazio czyste ? sporo w ostatnich meczach było karnych i czerwonych , ale z drugiej strony inter jakos nie bedzie cisnac w tym meczu
a co za różnica czy Lazio 4 czy 5 oba miejsca dają promocje do fazy grupowej LE. Wg mnie tu remis będzie.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
LOL finały msi
Średni teamcomp? Na poke comp mają supporta który nie buduje survi dla teamu, jedyny frontline skt to galio bo lee potem useless, a ivern i tahm to niesamowita pomoc w przeżywalności dla carry. Dla mnie to mapa dla g2, a podczas pisania tego dwa kille na Fakerze ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
Średni teamcomp? Na poke comp mają supporta który nie buduje survi dla teamu, jedyny frontline skt to galio bo lee potem useless, a ivern i tahm to niesamowita pomoc w przeżywalności dla carry. Dla mnie to mapa dla g2, a podczas pisania tego dwa kille na Fakerze ????
No zaczeli super, ivern mega agresja. Co do teamcompu nadal twierdze ze skt lepszy, troche lee sin bedzie useles jak mowisz, ale skt ogarnie raczej

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
No zaczeli super, ivern mega agresja. Co do teamcompu nadal twierdze ze skt lepszy, troche lee sin bedzie useles jak mowisz, ale skt ogarnie raczej
skt może ogarnąć bo oczywiście lepiej grają jako drużyna i indywidualnie, ale jesli chodzi o teamcomp to według mnie bardzo dobry ze strony g2, lepszy

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
finał euroligi a poziom meczu w drugiej kwarcie coś w porównaniu nasza II liga . pierwsza kwarta zapowiadała wielkie widowisko a teraz kończę oglądać bo szkoda oczu na coś tak marnego

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Eibar DNB @5,15 STS !

Wygrywają 1-0, Barca atakuje ale nic z tego nie wynika, bramkarz Eibaru spisuje się w bramce nieźle, dodatkowo Real wygrywa i nie widzę tu cienia nadziei dla Malagi na pokonanie Królewskich dlatego czemu by nie Eibar ???? , ja spróbuje

EDIT: Przed chwilą mogło być 2-0 ...

lobot 644

lobot

Użytkownik
wie ktos jakie byly kursy na skt po tym slabym poczatku, jak bylo 0:5 w killach dla g2? ja chcialem grac wtedy na skt i liczylem na jakies 1.4-1.5 ale wszystko poblokowane

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
finał euroligi a poziom meczu w drugiej kwarcie coś w porównaniu nasza II liga . pierwsza kwarta zapowiadała wielkie widowisko a teraz kończę oglądać bo szkoda oczu na coś tak marnego
No a czego tu się spodziewać po finale,jak nie twardej obrony.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Jaka ta Barcelona jest cienka Messi z 5 metrów pudłuje mając przed sobą tylko bramkarza, wcześniej Suarez mogł strzelać, ... Hehe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom