Nie pokazales stawki na screenie...a cos ost tu czytalem i byl wielka klotnia o to chybaJa tam się nie martwiłem o to kto wygra. Pre overek GSW, a w trakcie 2q overek SAS. 2 pieczenie na jednym ogniu ????
![]()
Bez przesady.. Nieźle trollujesz Tomcia, ale jeśli mówisz że przez cały mecz byłeś pewien zwycięstwa Warriors to chyba coś nie tak ???? Ja byłem pewny, ale dopiero po kontuzji Leonarda i problemach z faulami po stronie SpursJa tam się nie martwiłem o to kto wygra.
A gdzie ja napisałem, ze byłem pewny zwycięstwa ktorejs druzyny? Ja w ogole nad tym nawet się nie zastanawiałem :grin: Przeczytaj jeszcze raz mojego posta może :razz:Bez przesady.. Nieźle trollujesz Tomcia, ale jeśli mówisz że przez cały mecz byłeś pewien zwycięstwa Warriors to chyba coś nie tak ???? Ja byłem pewny, ale dopiero po kontuzji Leonarda i problemach z faulami po stronie Spurs
aha dobra, faktycznie trochę źle zinterpretowałem ????A gdzie ja napisałem, ze byłem pewny zwycięstwa ktorejs druzyny? Ja w ogole nad tym nawet się nie zastanawiałem :grin: Przeczytaj jeszcze raz mojego posta może :razz:
Dobry wieczór TOmciuDobry wieczór Wszystkim
NADAL DAŁ ZAROBIĆ i oto chodzi ,ładny meczyk był ,szczególnie tb w 1 secie
Dziękuje jadłem po 19 tylko ,i tak już jestem utyły przez siedzenie i jedzenie w domu ,mam nadzieje że jak będzie robota to spadne troche kgTomcio,nie jedz na noc,bo będziesz utyty:grin:
To koniecznie musisz dupe ruszyć,bo jeszcze hemoroidów dostanieszDziękuje jadłem po 19 tylko ,i tak już jestem utyły przez siedzenie i jedzenie w domu ,mam nadzieje że jak będzie robota to spadne troche kg