Nie pokazales stawki na screenie...a cos ost tu czytalem i byl wielka klotnia o to chyba A no i graty.Ja tam się nie martwiłem o to kto wygra. Pre overek GSW, a w trakcie 2q overek SAS. 2 pieczenie na jednym ogniu ????
Bez przesady.. Nieźle trollujesz Tomcia, ale jeśli mówisz że przez cały mecz byłeś pewien zwycięstwa Warriors to chyba coś nie tak ???? Ja byłem pewny, ale dopiero po kontuzji Leonarda i problemach z faulami po stronie SpursJa tam się nie martwiłem o to kto wygra.
A gdzie ja napisałem, ze byłem pewny zwycięstwa ktorejs druzyny? Ja w ogole nad tym nawet się nie zastanawiałem :grin: Przeczytaj jeszcze raz mojego posta może :razz:Bez przesady.. Nieźle trollujesz Tomcia, ale jeśli mówisz że przez cały mecz byłeś pewien zwycięstwa Warriors to chyba coś nie tak ???? Ja byłem pewny, ale dopiero po kontuzji Leonarda i problemach z faulami po stronie Spurs
aha dobra, faktycznie trochę źle zinterpretowałem ????A gdzie ja napisałem, ze byłem pewny zwycięstwa ktorejs druzyny? Ja w ogole nad tym nawet się nie zastanawiałem :grin: Przeczytaj jeszcze raz mojego posta może :razz:
Dobry wieczór TOmciuDobry wieczór Wszystkim
NADAL DAŁ ZAROBIĆ i oto chodzi ,ładny meczyk był ,szczególnie tb w 1 secie
Dziękuje jadłem po 19 tylko ,i tak już jestem utyły przez siedzenie i jedzenie w domu ,mam nadzieje że jak będzie robota to spadne troche kgTomcio,nie jedz na noc,bo będziesz utyty:grin:
To koniecznie musisz dupe ruszyć,bo jeszcze hemoroidów dostanieszDziękuje jadłem po 19 tylko ,i tak już jestem utyły przez siedzenie i jedzenie w domu ,mam nadzieje że jak będzie robota to spadne troche kg