Nie oglądam ,nie gra Leonard ?GSW @4. Teraz warto. Spurs bez Leonarda, Curry się rozgrzał, 3 faule na Greenie
ladnie to tak sie smiac z Stepha ???? ?I znów 20pkt przewagi SAS. Podanie Currego do sędziego najwyższej klasy ????
dzisiaj już nie zagra. od momentu zejścia Leonarda Spurs nie rzucili pkt. run 18-0Nie oglądam ,nie gra Leonard ?
Leonard w szatni, naprawiają mu kostkę.Nie oglądam ,nie gra Leonard ?
Będzie w "shaq the fool " ????ladnie to tak sie smiac z Stepha ???? ?
Adekwatny do preco to za jakis dziwny kurs na bet na spursow? 1.77 vs 1.95? ????
Ako zasrana francjaa co myslisz o hull over 2,5 kartonika?
ide za glosem serca:
Hull over 2,5 kartki
Lille handi +3,5
SA Spurs +18
ako 3.36
spojrzcie na kursy Nadal - Thiem ???? over 20,5 i + 4,5 chyba do grania...?
Dziwne że od momentu jak go nie ma GSW nagle zaczęli graćSpurs jakby nie chcieli tego wygrac, glupie straty, podkniecia, auty, jakies smieszne przelobowania. Dla mnie komicznie to wyglada. Nie przesadzajmy ze niby strata Leonarda tak na nich zadzialala.
Dla mnie tak... strata tego gościa jest dużym osłabieniem. Nie zapominajmy, że oprócz pewnych jego punktów jest też świetnym obrońcą. I GSW prowadziSpurs jakby nie chcieli tego wygrac, glupie straty, podkniecia, auty, jakies smieszne przelobowania. Dla mnie komicznie to wyglada. Nie przesadzajmy ze niby strata Leonarda tak na nich zadzialala.