W English Breakfast Rudzkiego ostatnio rozmawiali na ten temat. Typowali, że ćwierćfinał na miękko. Prawdę mówiąc, myślę, że w zależności na kogo trafiliby, mogliby przy sprzyjających wiatrach nawet do półfinału zajść.Ciekaw jestem gdzie by Chelsea zaszla w LM gdyby grali w niej w tym sezonie z Conte.
Chelsea być może wejdzie ale Leganes już 3:0 dyma Betis. Pierwsza brama z karnego a trzecia... z połowy boiskaLeganes z Betisem za 20 minut zaczyna grać. Sądząc po składach i pozycji w lidze, under 2.5 gola jest dość prawdopodobnym scenariuszem.
Kurs - @1.70
Za pół godziny z kolei Chelsea gra z Middlesbrough. Biorę handicap -3.5 rożnych dla The Blues.
Kurs - @1.50
Tak sobie teraz pomyslalem, ze dwumecz z Juve bylby ciekawy -> Conte vs Allegri ????W English Breakfast Rudzkiego ostatnio rozmawiali na ten temat. Typowali, że ćwierćfinał na miękko. Prawdę mówiąc, myślę, że w zależności na kogo trafiliby, mogliby przy sprzyjających wiatrach nawet do półfinału zajść.
Jak tam mecz we Francji? Gospodarze bardziej zasługują na zwycięstwo?Sharapova WIN
Lens - Strasbourg @ over 0,5 gola
@ AKO 2,10
BTW świetny mecz we Francji. Lens gra o awans do Ligue 1. Strasbourg to samo.
Co ci Finowie zrobili w końcówce ????Jaja Czesi 3-3 ????