>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dzielna Eugenia bardzo chce wykopać Szarapową z turnieju, gra z najwyższym zaangażowaniem :browar565:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Czy ktoś pamięta czy Bouchard była wśród zawodniczek, które ostro krytykowały Szarapową po powrocie z dopingu?

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
buszar bierze to na miękko. ten niemrawiec z syberii tego nie wygra nie z taką grą. nie będzie za każdym razem wyciągać z 0:40. trzeci raz zaczęła tak samo teraz już się nie uratuje. no way

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Kupiłem zapał Eugenii po kursie 5,75 za moją minimalną stawkę, z nadzieją, że pozbędziemy się stękającej Szarapy ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Kupiłem zapał Eugenii po kursie 5,75 za moją minimalną stawkę, z nadzieją, że pozbędziemy się stękającej Szarapy ????
wyjącej bladzi już nie ma w tym turnieju. info prosto z madrytu. wszyscy mają dość słuchania tej rozdartej piz....y:] albo wypier..la albo nie będą przychodzić na mecze

mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
typ od dobrego wujka : Academia Cantolao - Sporting Cristal over 0.5 gola w 1 połowie @ 2.15 STS !!

Otrzymane punkty reputacji: +8
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
szarapova to jakby miała 5:0 i jeżeli by tylko miała swoje podanie żeby skończyć mecz to i tak by go przegrałA:] nie ma chyba tragiczniejszej laski jeśli chodzi o punkty tracone przy swoim podaniu

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
???? No, no... autostrada już otwarta. ???? Ale Eugenia z Marią grają naprawdę kawał dobrego tenisa

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom