>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Ciekaw jestem gdzie by Chelsea zaszla w LM gdyby grali w niej w tym sezonie z Conte.
W English Breakfast Rudzkiego ostatnio rozmawiali na ten temat. Typowali, że ćwierćfinał na miękko. Prawdę mówiąc, myślę, że w zależności na kogo trafiliby, mogliby przy sprzyjających wiatrach nawet do półfinału zajść.

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Leganes z Betisem za 20 minut zaczyna grać. Sądząc po składach i pozycji w lidze, under 2.5 gola jest dość prawdopodobnym scenariuszem.
Kurs - @1.70
Za pół godziny z kolei Chelsea gra z Middlesbrough. Biorę handicap -3.5 rożnych dla The Blues.
Kurs - @1.50
Chelsea być może wejdzie ale Leganes już 3:0 dyma Betis. Pierwsza brama z karnego a trzecia... z połowy boiska;)
La Liga...

5567 719

5567

Użytkownik
W English Breakfast Rudzkiego ostatnio rozmawiali na ten temat. Typowali, że ćwierćfinał na miękko. Prawdę mówiąc, myślę, że w zależności na kogo trafiliby, mogliby przy sprzyjających wiatrach nawet do półfinału zajść.
Tak sobie teraz pomyslalem, ze dwumecz z Juve bylby ciekawy -&gt; Conte vs Allegri ????

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
Nie trzeba być jasnowidzem, że Chelsea mogła by zajść tak daleko jak Leicester, a nawet i dalej. Jednak wszystko zależałoby na kogo by trafili...

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Panowie jakiś buk teraz śmigający w PL z kasynem żeby za jakieś drobne pograć?
Oczywiście jako dodatek. Zakłady mają smigać :razz:

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Nie oglądałwm ale weszło live 4,5 jestem zadowolony To Finowie 2 mecz moga przegrać z Francją dostali a teraz z Czeszkami a na Czechy kurs był ponad 7 na wygraną remis nie wspomne
Hokej się opłaca grac na golce jutro ŁOTWA WCISNIE ITALIE kurs 1.40 a le lepiej pograc juz dzisiaj bo kursy polecą ,z owerkami będzie cieżko ale myśle ż ewpadnie 3,5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom