761 q7dwa9 Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3521 3.0 na joshue i 1.4 na kliczko Kliknij aby rozwinąć... dzięki ale chodzi mi o te wykresy ile siana włożonego na danego zawodnika
3.0 na joshue i 1.4 na kliczko Kliknij aby rozwinąć... dzięki ale chodzi mi o te wykresy ile siana włożonego na danego zawodnika
766 neuziss Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3522 Ramanathana już można zamykać z sporym zyskiem jak ktoś zagrał ????
761 q7dwa9 Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3523 Ktoś zapisuje te teksty z walki? Joshua niczym amerykański pastro próbuje nawrócić Kliczke! ???? Kliknij aby rozwinąć... na bank powtórkę trzeba zobaczyć i zapisać te hasła ???? "jedną nogą był w grobie, a pod drugą skórka od banana ???? " coś takiego też było ???? ????
Ktoś zapisuje te teksty z walki? Joshua niczym amerykański pastro próbuje nawrócić Kliczke! ???? Kliknij aby rozwinąć... na bank powtórkę trzeba zobaczyć i zapisać te hasła ???? "jedną nogą był w grobie, a pod drugą skórka od banana ???? " coś takiego też było ???? ????
R 125 roger12 Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3525 Przecież tu jest wynik oscylujący się przy remisie jakie 6-2 dla Kliczki??
35,2K prezes96 Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3526 Przecież tu jest wynik oscylujący się przy remisie jakie 6-2 dla Kliczki?? Kliknij aby rozwinąć... Jakie oscylujący? Wszyscy mówią, że prowadzi na punkty Ukrainiec, z resztą to widać gołym okiem. Joshua po tej szarży opadł z sił
Przecież tu jest wynik oscylujący się przy remisie jakie 6-2 dla Kliczki?? Kliknij aby rozwinąć... Jakie oscylujący? Wszyscy mówią, że prowadzi na punkty Ukrainiec, z resztą to widać gołym okiem. Joshua po tej szarży opadł z sił
1,3K filipek1996 Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3527 Joshua - Kliczko over 7.5 rund. Stawka 300 Kurs @1.80 Bukmacher: BaH Kliknij aby rozwinąć... Szczerze albo jestem tak pijany albo widzę 10 rundę, więc chyba jak coś to mnie poprawcie xD
Joshua - Kliczko over 7.5 rund. Stawka 300 Kurs @1.80 Bukmacher: BaH Kliknij aby rozwinąć... Szczerze albo jestem tak pijany albo widzę 10 rundę, więc chyba jak coś to mnie poprawcie xD
R 125 roger12 Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3528 Może i tak ale nie aż taka przewaga zresztą wg mnie tu wałek może być jak Kliczko na punkty to pomimo że wygrywa przegra walka w UK nie zapominajmy.
Może i tak ale nie aż taka przewaga zresztą wg mnie tu wałek może być jak Kliczko na punkty to pomimo że wygrywa przegra walka w UK nie zapominajmy.
6,2K dawidbarca Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3531 Jakie oscylujący? Wszyscy mówią, że prowadzi na punkty Ukrainiec, z resztą to widać gołym okiem. Joshua po tej szarży opadł z sił Kliknij aby rozwinąć... Co ty pieprzysz masz 1.80 że kliczko wygra walke na marathonie teraz, remisowa walka na razie
Jakie oscylujący? Wszyscy mówią, że prowadzi na punkty Ukrainiec, z resztą to widać gołym okiem. Joshua po tej szarży opadł z sił Kliknij aby rozwinąć... Co ty pieprzysz masz 1.80 że kliczko wygra walke na marathonie teraz, remisowa walka na razie
343 ariakis Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3532 Co ty pieprzysz masz 1.80 że kliczko wygra walke na marathonie teraz, remisowa walka na razie Kliknij aby rozwinąć... a na comeon 1.4 na Kliczke?? jestes pewny tego kursu?
Co ty pieprzysz masz 1.80 że kliczko wygra walke na marathonie teraz, remisowa walka na razie Kliknij aby rozwinąć... a na comeon 1.4 na Kliczke?? jestes pewny tego kursu?
130 tigana Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3533 Szczerze albo jestem tak pijany albo widzę 10 rundę, więc chyba jak coś to mnie poprawcie xD Kliknij aby rozwinąć... gratulacjeP
Szczerze albo jestem tak pijany albo widzę 10 rundę, więc chyba jak coś to mnie poprawcie xD Kliknij aby rozwinąć... gratulacjeP
761 q7dwa9 Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3537 Joshua cwaniaczek pewnie chciał podbić kurs żeby ziomale do William Hilla pobiegli bo tera na niego 4,50 ???? Kliknij aby rozwinąć... a nie mówiłem ???? ???? ????
Joshua cwaniaczek pewnie chciał podbić kurs żeby ziomale do William Hilla pobiegli bo tera na niego 4,50 ???? Kliknij aby rozwinąć... a nie mówiłem ???? ???? ????
6,2K dawidbarca Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3538 a na comeon 1.4 na Kliczke?? jestes pewny tego kursu? Kliknij aby rozwinąć... no było tyle zresztą Joshua win, kasa do kieszeni
a na comeon 1.4 na Kliczke?? jestes pewny tego kursu? Kliknij aby rozwinąć... no było tyle zresztą Joshua win, kasa do kieszeni
884 duckland Użytkownik Kwiecień 30, 2017 #3539 Przekonaly mnie Twoje argumenty. Daje All in Joshua. Wszyscy all in ???? Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieję że pograles ????
Przekonaly mnie Twoje argumenty. Daje All in Joshua. Wszyscy all in ???? Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieję że pograles ????