>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Dlaczego bijecie brawo nasterydowanemu 20 latkowi, a nie Kliczko, który ma swoje lata i miał szansę nawet wygrać. Uprawiacie jakiś sport?
PS. Bez spiny.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Dlaczego bijecie brawo nasterydowanemu 20 latkowi, a nie Kliczko, który ma swoje lata i miał szansę nawet wygrać. Uprawiacie jakiś sport?
PS. Bez spiny.
miał przecież niby też problemy z narkotykami, no taki chłopaczek z osiedla się wybija i obija Kliczkę, jak dla mnie dobry motyw ;) a widzieliście filmik jak pierwszemu trenerowi kupił BMW za 100 tysi funtów ???? ?

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
dajcie spokoj, murzyni maja po prostu predyspozycje do takich sportow
Tak i nie, to, że wszedł na bombe przed tą walką wie nawet dziecko. Po Kliczko nie było zbytnio widać, jednak zrzucenie tylu KG przed walką i zachowanie muskulatury też mówi za siebie. Nie chce oskarżać nikogo, jednak czekam na walkę Joshua - Wilder i wjeżdżam za przedpokój za Joshue :]

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
miał przecież niby też problemy z narkotykami, no taki chłopaczek z osiedla się*wybija i obija Kliczkę, jak dla mnie dobry motyw ;) a widzieliście filmik jak pierwszemu trenerowi kupił BMW za 100 tysi funtów ???? ?
najlepsze jest to ze zaczal trenowac boks w wieku 19 lat ???? cos pieknego :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +4
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Washington Capitals @2.10
Jak ostatnio grałem na pingwinów, tak moim zdaniem dwa kolejne pojedynki wygrają kapitanowie, i to w regulaminowym czasie gry.
Stawka 1.5 płaskiej stawki bukmacher: BaH

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Który agent podawał zakończenie kariery przez Kliczkę po kursie 6,50 jako promocję? ????
Kliczko ma jeszcze podpisany kontrakt na 3 walki (miał podpisany na 5 w 2015 roku) ????

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Czy spokojnie to nie wiem, bo punktowo też było koło remisu.
No jak na moje to spokojnie by to wziął na punkty. Jeden i drugi był liczony, ale Joshua prócz tego nic szczególnego nie pokazał, a Kliczko go cały czas obijał. Ale nawet bym się nie zdziwił gdyby rzeczywiście Joshua wygrał na te punkty, w końcu Anglik w Anglii, nowa nadzieja boksu i takie tam.

mradam 388

mradam

Użytkownik
Szkoda Kliczko ???? jak nie lubie Beyonce Wildera to uważam ze taki kryzys kondycyjny Aj&#39;a wykorzystałby i steryd byłby cieżko znokautowany

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom