Blisko było, bo na punkty spokojnie by to wziął, ale niestety...Joshua - Kliczko @3 Betfair
Czy spokojnie to nie wiem, bo punktowo też było koło remisu.Blisko było, bo na punkty spokojnie by to wziął, ale niestety...
Właśnie takie wrażenie, że AJ przesadził z muskulaturą i to sporo.Dlaczego bijecie brawo nasterydowanemu 20 latkowi, a nie Kliczko, który ma swoje lata i miał szansę nawet wygrać. Uprawiacie jakiś sport?
PS. Bez spiny.
dajcie spokoj, murzyni maja po prostu predyspozycje do takich sportowWłaśnie takie wrażenie, że AJ przesadził z muskulaturą i to sporo.
miał przecież niby też problemy z narkotykami, no taki chłopaczek z osiedla się wybija i obija Kliczkę, jak dla mnie dobry motyw a widzieliście filmik jak pierwszemu trenerowi kupił BMW za 100 tysi funtów ???? ?Dlaczego bijecie brawo nasterydowanemu 20 latkowi, a nie Kliczko, który ma swoje lata i miał szansę nawet wygrać. Uprawiacie jakiś sport?
PS. Bez spiny.
Tak i nie, to, że wszedł na bombe przed tą walką wie nawet dziecko. Po Kliczko nie było zbytnio widać, jednak zrzucenie tylu KG przed walką i zachowanie muskulatury też mówi za siebie. Nie chce oskarżać nikogo, jednak czekam na walkę Joshua - Wilder i wjeżdżam za przedpokój za Joshue :]dajcie spokoj, murzyni maja po prostu predyspozycje do takich sportow
najlepsze jest to ze zaczal trenowac boks w wieku 19 lat ???? cos pieknegomiał przecież niby też problemy z narkotykami, no taki chłopaczek z osiedla się*wybija i obija Kliczkę, jak dla mnie dobry motyw a widzieliście filmik jak pierwszemu trenerowi kupił BMW za 100 tysi funtów ???? ?
jaki tam nokat ? Cała walka do obejrzenia za walkę i tekstyJest jakis filmik z nokautu bo na yt nie widze jeszcze.
Klitschko WIN @ 2,45
https://www.youtube.com/watch?v=RPhzWGJ-__wJest jakis filmik z nokautu bo na yt nie widze jeszcze.
No jak na moje to spokojnie by to wziął na punkty. Jeden i drugi był liczony, ale Joshua prócz tego nic szczególnego nie pokazał, a Kliczko go cały czas obijał. Ale nawet bym się nie zdziwił gdyby rzeczywiście Joshua wygrał na te punkty, w końcu Anglik w Anglii, nowa nadzieja boksu i takie tam.Czy spokojnie to nie wiem, bo punktowo też było koło remisu.