q7dwa9
Użytkownik
dzięki ale chodzi mi o te wykresy ile siana włożonego na danego zawodnika3.0 na joshue i 1.4 na kliczko
dzięki ale chodzi mi o te wykresy ile siana włożonego na danego zawodnika3.0 na joshue i 1.4 na kliczko
na bank powtórkę trzeba zobaczyć i zapisać te hasła ????Ktoś zapisuje te teksty z walki? Joshua niczym amerykański pastro próbuje nawrócić Kliczke! ????
Jakie oscylujący? Wszyscy mówią, że prowadzi na punkty Ukrainiec, z resztą to widać gołym okiem. Joshua po tej szarży opadł z siłPrzecież tu jest wynik oscylujący się przy remisie jakie 6-2 dla Kliczki??
Szczerze albo jestem tak pijany albo widzę 10 rundę, więc chyba jak coś to mnie poprawcie xD
Co ty pieprzyszJakie oscylujący? Wszyscy mówią, że prowadzi na punkty Ukrainiec, z resztą to widać gołym okiem. Joshua po tej szarży opadł z sił
a na comeon 1.4 na Kliczke?? jestes pewny tego kursu?Co ty pieprzysz
masz 1.80 że kliczko wygra walke na marathonie teraz, remisowa walka na razie
gratulacjePSzczerze albo jestem tak pijany albo widzę 10 rundę, więc chyba jak coś to mnie poprawcie xD
a nie mówiłem ???? ???? ????Joshua cwaniaczek pewnie chciał podbić kurs żeby ziomale do William Hilla pobiegli bo tera na niego 4,50 ????
no było tylea na comeon 1.4 na Kliczke?? jestes pewny tego kursu?
Mam nadzieję że pograles ????Przekonaly mnie Twoje argumenty. Daje All in Joshua. Wszyscy all in ????