Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Snooker: Robertson - Fu , wygra Fu, obecnie 1,85 w sts, za chwilę będzie 11-11, mecz do 13 frames. Robertson nie trafia prostych bil i boi się trudnych, co bije wręcz w oczy. Polecam odpowiedzialnie!
Snooker: Robertson - Fu , wygra Fu, obecnie 1,85 w sts, za chwilę będzie 11-11, mecz do 13 frames. Robertson nie trafia prostych bil i boi się trudnych, co bije wręcz w oczy. Polecam odpowiedzialnie!
Braciak twierdzi, że bucksi beda mocno bronic, a moim zdaniem Antek zakreci sie w okolicach 20 pkt, na live sprobuje zlapac jakies wieksze handi na bucks, tak jak wczoraj na rockets +9,5
Fu za chwilę wróci do stołu, bo Robertson źle doszedł do żółtej. Ustawił snookera Robertsonowi, jest okazja do faulu albo wystawienia. Jest! Trudna żółta. Pudł! Strasznie dramatyczna końcówka. Na stole jest 25 punktów, snooker przeciwko Fu. Faul. Robertson powinien wziąć tą partię.
Na pytanie odpowiadam, nie wiem. Ja zostawiam mojego beta
haha ale jaja w tym snookerze były. Oboje nie trafili można powiedzieć decydujących bil, ale na szczęście Fu miał szansę na poprawę. Pograłem że Fu wygra 11-13 i miałem niezłe emocje w końcówce ????