.Jak ktos chce petarde to polecam Marta Lesnak(itf) @ 1.5 2gi set Ja pogralem win w meczu @ 2.6 jak widzialem co sie kroi.(Marta przegrywala 0:2 w gemach)
Ja w 5Dimes.
.Jak ktos chce petarde to polecam Marta Lesnak(itf) @ 1.5 2gi set Ja pogralem win w meczu @ 2.6 jak widzialem co sie kroi.(Marta przegrywala 0:2 w gemach)
Ja w 5Dimes.
Pograłem seta za stówke, później dokładny wynik ostatniego gema- wygra do zera i do pietnastu za kilkadziesiąt złotych, ładnie do przodu jestem, dzięki, kursik 7.0 siadł ????
żal patrzeć na berdysia w tym sezonie. biedny to on był zawsze ale ten sezon dobitnie to pokazuje jak można stracić motywację wiedząc o tym że nigdy nic poważnego się nie wygra i zawsze będzie się tylko tym top 10 ale nigdy kimś więcej
Marejek zawsze tak pajacuje ale jak ktos juz tu wspominał on wraca po kontuzji chce sie zaponac z kortem wrucic w rytm meczowy bedzie sobie grał długo a i tak wygra z Ramosem
Fajny mecz Murray - Ramos ???? . Pierwszy wygrany przez Andy'ego na przewagi, a potem obaj łamią się 2 razy pod rząd xD. Teraz Ramos złamie się 3 raz ???? .