drugi set w jego wykonaniu, jednym słowem dramat. Bez drugiego podania 2/11. Bez returnu 3/20Murray po 1.5 ?
jak mówicie, że cieliś ma wygrać to zamknę 30% zysku :grin:Berdych 2 set @2,67
W 2 secie nie grał nic ale Ramos w 1 secie z kolei nie grał nic albo inaczej Andy mu nie pozwolił więc nie wiadomo czy się przebudzi czy nieMurray po 1.5 ?
No oglądam ale pytam jak to waszym zadaniem wygląda 2 set miałem Ramosa ???? Wiec jestem zadowlony ale wydaje mi sie ze nie da rady w 3drugi set w jego wykonaniu, jednym słowem dramat. Bez drugiego podania 2/11. Bez returnu 3/20
pewnie ze takMurray po 1.5 ?
tak przegrywał ale nie z taką miękką fają jak tomuś. to trzeba było brać pod uwagę jako podstawaBerdych wygra mecz @3.43, to ze Berdych ma cos z kostka to jedno, ale ludzie nie biora pod uwage ile razy Cilic przegrywal wygrany mecz...
nie w tym sezonie. jego solidność już minęła. on stoi w miejscu a inni się rozwijająBerdyś to miękka fajka przy Fedexie, Murejowi, Dżoko i Rafie z którymi kilkanaście razy z każdym przegrywał przez swoje spierdolenie umysłowe, ale na resztę graczy Tomaszek jest dość solidnym gejmerem
a nie przez mniejsze umiejetnosci ? ;-)Berdyś to miękka fajka przy Fedexie, Murejowi, Dżoko i Rafie z którymi kilkanaście razy z każdym przegrywał przez swoje spierdolenie umysłowe, ale na resztę graczy Tomaszek jest dość solidnym gejmerem
... jasnowidz normalnie ????Dostałem typ z prywatnego źródła Murray - Ramos DW 2-1 , możecie próbować , powodzenia ????
Ja pogralem w sts @ 4.8
Obstawiłem, więc standard, musiał się połamać, ja pitole xD.Cilic, nie złamałeś się ani razu, mam nadzieje, że w ostatnim też się nie złamiesz ???? .
dobre źródełko :grin:Cytat:
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="6"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał Mat95tW! ->
Dostałem typ z prywatnego źródła Murray - Ramos DW 2-1 , możecie próbować , powodzenia :smile:
Ja pogralem w sts @ 4.8
</td> </tr> </tbody></table>
... jasnowidz normalnie ????