>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Berdych wygra mecz @3.43, to ze Berdych ma cos z kostka to jedno, ale ludzie nie biora pod uwage ile razy Cilic przegrywal wygrany mecz...

F 129

fascio

Użytkownik
drugi set w jego wykonaniu, jednym słowem dramat. Bez drugiego podania 2/11. Bez returnu 3/20
No oglądam ale pytam jak to waszym zadaniem wygląda 2 set miałem Ramosa ???? Wiec jestem zadowlony ale wydaje mi sie ze nie da rady w 3

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Berdych wygra mecz @3.43, to ze Berdych ma cos z kostka to jedno, ale ludzie nie biora pod uwage ile razy Cilic przegrywal wygrany mecz...
tak przegrywał ale nie z taką miękką fają jak tomuś. to trzeba było brać pod uwagę jako podstawa

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Berdyś to miękka fajka przy Fedexie, Murejowi, Dżoko i Rafie z którymi kilkanaście razy z każdym przegrywał przez swoje spierdolenie umysłowe, ale na resztę graczy Tomaszek jest dość solidnym gejmerem

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Berdyś to miękka fajka przy Fedexie, Murejowi, Dżoko i Rafie z którymi kilkanaście razy z każdym przegrywał przez swoje spierdolenie umysłowe, ale na resztę graczy Tomaszek jest dość solidnym gejmerem
nie w tym sezonie. jego solidność już minęła. on stoi w miejscu a inni się rozwijają

W 181

wyar

Użytkownik
a nie przez mniejsze umiejetnosci ? ;-)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cytat:
&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał Mat95tW! -&gt;

Dostałem typ z prywatnego źródła Murray - Ramos DW 2-1 , możecie próbować , powodzenia :smile:
Ja pogralem w sts @ 4.8

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
... jasnowidz normalnie ????
dobre źródełko :grin:

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Kurs na Berdycha był już 17,zamiast ja głupi łapać i kontrowac bo Cilic kupon zamyka to będę się denerwował do końca.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom