>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
.Jak ktos chce petarde to polecam Marta Lesnak(itf) @ 1.5 2gi set:p Ja pogralem win w meczu @ 2.6 jak widzialem co sie kroi.(Marta przegrywala 0:2 w gemach)
Ja w 5Dimes.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Dostałem typ z prywatnego źródła Murray - Ramos DW 2-1 , możecie próbować , powodzenia ????
Ja pogralem w sts @ 4.8

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
.Jak ktos chce petarde to polecam Marta Lesnak(itf) @ 1.5 2gi set:p Ja pogralem win w meczu @ 2.6 jak widzialem co sie kroi.(Marta przegrywala 0:2 w gemach)
Ja w 5Dimes.
6:0 ...✅ ✅ ✅ Marta z 0:2 w 1szym secie na 6:2, 6:0..Rowerek ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
pozi 97

pozi

Użytkownik
6:0 ...✅ ✅ ✅ Marta z 0:2 w 1szym secie na 6:2, 6:0..Rowerek ????
Pograłem seta za stówke, później dokładny wynik ostatniego gema- wygra do zera i do pietnastu za kilkadziesiąt złotych, ładnie do przodu jestem, dzięki, kursik 7.0 siadł ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
żal patrzeć na berdysia w tym sezonie. biedny to on był zawsze ale ten sezon dobitnie to pokazuje jak można stracić motywację wiedząc o tym że nigdy nic poważnego się nie wygra i zawsze będzie się tylko tym top 10 ale nigdy kimś więcej

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Marejek zawsze tak pajacuje ale jak ktos juz tu wspominał on wraca po kontuzji chce sie zaponac z kortem wrucic w rytm meczowy bedzie sobie grał długo a i tak wygra z Ramosem

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Fajny mecz Murray - Ramos ???? . Pierwszy wygrany przez Andy&#39;ego na przewagi, a potem obaj łamią się 2 razy pod rząd xD. Teraz Ramos złamie się 3 raz ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom