To pewnie miales zaszczyt widziec Wawo ????Widziałem na stsie jak ktoś ostatnio na tą Lene 12K trzepnął. Ja bym tego nie tykał
Szpakowski: Niewykorzystane szanse sie mszcza.Ale czemu taka masówka na ten Bayern? Wytłumaczy mi ktoś?
... obojętnie kto wygra jeśli overy zostaną pkryteSiemka wszystkim, takie pytanko bo walnąłem kuponik na szybko i nie zauważyłem czegoś co mi teraz się rzuciło w oczy, otóż grając takie coś jak na załączniku obstawiłem over 2,5 gola + over 10,5 rożnych zdobytych przez obie drużyny czy postawiłem over 2,5 gola + over 10,5 rożnych zdobytych przez zwycięzce meczu ? Tak to jest jak się coś na szybko składa, a potem zaczyna się nad tym myśleć.
.... a niby Atletico to jest większa pewka niż Bayern?No właśnie, dobre pytanie. Przecież to typowe 50/50 plus możliwy remis zjeżdża na 33/33. To już nie lepiej Atletico na kursie 2?
Okey, dzięki ???? )... obojętnie kto wygra jeśli overy zostaną pkryte
Ja jak tylko zobaczyłem jakie tam są kursy to nawet się tam nie rejestrowałemUważajcie na dafabet. Kolejny krzak, który dobrze się zapowiadał. Trzymają mi wypłatę od czwartku, tłumacząc się świętami. Dziś proszą mnie o weryfikacje, o dowód i rachunki za media, a mam to wszystko na koncie dawno zweryfikowane, dokonałem nie jednej wpłaty i wypłaty Omijajcie szerokim łukiem.
Zagraniczny oddział jest ok, firma jest bogata, ale z Polskim naprawdę ciężko się czasem dogadać i wymyślają głupoty prosząc kilka razy o niepotrzebne weryfikacje A to odstrasza od gry.Dafabet krzak, hehehe