kaczy2205
Użytkownik
a czego się spodziewałeś gdy gość po przegranych punktach zamiast się złościć to robi małpie uśmiechyżenada.
a czego się spodziewałeś gdy gość po przegranych punktach zamiast się złościć to robi małpie uśmiechyżenada.
Jakie to ma znaczenie ? Almagro wtedy a Almagro teraz to zupełnie inni zawodnicy.Na 4 pojedynki Goffin 3 przegrał jeden wygrał 3:2.
Od razu proponuję Almagro + handi setowe @ 2.05
2gi set ale nasza Pati win, Leme nie chciala wygrac ????Spoiler Alert... sledzi ktos mecz naszej Pati z jakas Lene w tenisa? Warto grac na nasza Pati, bo albo tam jest mega walek, albo buki zanizaja kursy ze szok. Ja za firanki mam pograne Pati @7. Pati gra lepiej patrzac na statystyki a kursy ledwo co drgaja na przeciwniczke...Lene przegrywa...byly kursy 1.9 vs 1.9...Lena miala serwowac, i kursy z 1.9 na 1.66 na Lene...nasz Pati punkt a kurs jak uparty ledwo 1.75..Moja ocena tego jest taka: Buki specjalnie wystawily zanizone kursy w pre...1.15 vs 5 chyba a ludzie co sledza i widza co sie dzieje pograli dosc ostro na Pati i teraz buki szukaja frajerow zanizajac kurs na Lene zeby jeszcze ktos sie nadzial. Dla mnie Pati to wygra. Takze jak ktos moze warto pograc Pati wygra 2gi set @ 2.3+
Może Ci konto przyblokowali.Wypłacił ktoś dzisiaj kartą skrill kasę z bankomatu? Teraz chciałem wypłacić, latam już do 4 bankomatu i wszędzie "transakcja nie może zostać zrealizowana" wtf??? Chciałem wypłacić 500 zl a limit chyba jest 1000. O co tu chodzi?
I się palant połamał ????Djoko - SImon
ove 9,5 gema w 1 secie
@2,65
Dużo nie brakowało..szkodaI się palant połamał ????
Oglądasz jest szansa ze wygra ten mecz?Ale Coric się męczy przy swoim serwisie
W tym secie żadnego gema nie miał pewnego, ale przynajmniej się nie łamie. Chardy lubi za to popełnić podwójny błąd. 3 set ciężki do oszacowania.. :/Oglądasz jest szansa ze wygra ten mecz?
A jakie ma znaczenie to że urwał rok temu seta ? Ty widziałeś w jakiej formie on jest po kontuzji ? Czy tylko widzisz h2h i to Twoje jedyne źródło odniesienia ? Goffin jest dużo lepszym tenisistą aniżeli rok temu a Almagro to obecnie cień samego siebie.To chyba zrozumiałe, że nie grają ze sobą co miesiąc. Zawsze pozostaje aspekt psychologiczny. Nie wiem czy zauważyłeś ale podałem jako typ urwanie seta. W zeszłym roku urwał seta, to w tym nie da rady? No przecież możesz mieć inne zdanie ale po co cytujesz jak niepotrzeba.