Bez komentarza
Na stronie STS jestma ktos streama do marsylii ?
no w końcu pewniak ten Payne miał być????
w 60' 7 rr i do końca ani jednego... Dramat piątkowego wieczoru
Wybacz. Zupełnie nie tak miało być. Słabe to pocieszenie, ale myślę że z Reyesem 16-latek już przegra.no w końcu pewniak ten Payne miał być????
a widziałeś bramki chociaż ? To bramkarz i dwa razy na mega nie farcie piłka odbiła mu się od pleców...Benfica w kosza 1,4
Oglądaliście mecz Brighton? Przegrali 0-2 po 2 golach samobójczych Stockale'a. Niespotykane, aby ten sam gracz 2 krotnie wbijał w plecy nóż klubowi.
Kolo sprzedał mecz czy co?
przeciez w obu przypadkach pilka odbila mu sie od plecow , po bardzo dobrych strzalach ???? jezeli tak chcial to jest geniuszem ???? ???? ???? hahaBenfica w kosza 1,4
Oglądaliście mecz Brighton? Przegrali 0-2 po 2 golach samobójczych Stockale'a. Niespotykane, aby ten sam gracz 2 krotnie wbijał w plecy nóż klubowi.
No nie, bo miałem gości, stąd pytanie,teraz na szybko sprawdziłem wyniki i to mnie zaciekawiłoa widziałeś bramki chociaż ? To bramkarz i dwa razy na mega nie farcie piłka odbiła mu się od pleców...
I Benfica odjeżdża. 4 kwarta to już 7-0.Benfica w kosza 1,4