Po 15 latach grania u buka i 13 na tym forum, śmiem twierdzić, że pierwszy raz widzę tak chamsko i kurewskoo ustawiony przez mafię/króla Monaco/Giertycha/Iluminati/Myszkę Miki.. turniej. Jeśli ktoś udaje, że to przypadek, to sam się okłamuje
Taki sam scenariusz każdego meczu. Dog wygrywa pierwszego seta, później faworyt po mega walce ogarnia mecz w drugim secie, w trzecim zaczyna mocnym jebnięciem, aż nagle przestaje grać i dog przejmuje mecz wygrywając seryjnie gemy. Wszystkie 3 dzisiejsze mecze tak się skończyły. Można było połapać kosmiczne kursy w meczach djoka, cuevasa, cilicia, czy przy okazji cudownego debla arneodo/nys. Wszystkie 4 mecze z tym samym scenariuszem i z niezwykłymi akcjami, oraz widocznym odpuszczeniem. Wczoraj kilka takich samych przypadków, min. murray. Rzygam tym sportem
Wykupiłem pakiet by obejrzeć ten turniej i żałuję
Nie obstawiałem nic, ani złotówki. Wkurw człowieka, który kocha
tenis osiągnął dziś po prostu maksimum
Mam nadzieję, że kilka kumatych osób zarobiło chociaż trochę na tej farsie, bo do śmiechu to jest teraz na pewno w hotelu, gdzie Ci wszyscy marni aktorzy balują patrząc na przelewy. Po drugim secie w meczu djoka wiedziałem co się wydarzy, a gdy wyszedł na prowadzenie 2:0 w 3 secie zacząłem bacznie obserwować i nie myliłem się. Takie rzeczy mogły się zdarzyć tylko teraz o tylko tutaj
Udanego weekendu Pany, nie grajcie tego ścierwa ????