>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Jakieś propozycje na murzynów? OKC ogarnie z Houston?
Chicago, kurs 2,17, wg ESPN nie zagra Rondo, ale kurs zachęca.
W Bostonie wygrali 106-102 i 111-97. Teraz mecz u siebie...
Millwaukee, kurs 1,78, w Toronto wyrwali dinozaurom jeden mecz, wygrali 97-83.
Ostatni mecz u siebie to pogrom 104-77. DeRozan beznadziejny mecz.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Szkoda że tak mało ludzi jest w nocy na nba, bo widzę że chcecie coś grać, ale dla mnie granie pre w PO w większości przypadków mija się z celem. Chociażby wczorajsze mecze Spurs i Cavs to potwierdzają ;) Nie mówiąc o cegle w Milwaukee

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Szkoda że tak mało ludzi jest w nocy na nba, bo widzę że chcecie coś grać, ale dla mnie granie pre w PO w większości przypadków mija się z celem. Chociażby wczorajsze mecze Spurs i Cavs to potwierdzają ;) Nie mówiąc o cegle w Milwaukee
Oczywiście, że lepiej jest grać na żywo (z resztą zgodnie z ideą tego działu), a jak jeszcze ktoś ogląda mecz i reaguje na przebieg spotkania (przewaga, kartki itp) to już wzór. Jednak wielu z nas typuje przed spotkaniem, w dodatku nie mając nawet pewności co do składów. Ale jak się pojawiają pytania? Korci, aby na nie odpowiedzieć ???? Ale ogólnie warto nie przespać nocy i wtedy podejmować decyzje

Otrzymane punkty reputacji: +1
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Ale jak się pojawiają pytania? Korci, aby na nie odpowiedzieć Ale ogólnie warto nie przespać nocy i wtedy podejmować decyzje
Według mnie jedyny z pewniejszych meczów dzisiaj to Bucks, a reszta się zobaczy.. Szkoda że mało ludzi tu jest w nocy bo nie mam z kim dyskutować ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Według mnie jedyny z pewniejszych meczów dzisiaj to Bucks, a reszta się zobaczy.. Szkoda że mało ludzi tu jest w nocy bo nie mam z kim dyskutować ????
tylko że Bucks grają o 21 dopiero a nie w nocy ;) zakładów na zawodników jeszcze nie ma a szkoda :p

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Byków,nie grajcie, 0:3 to już za dużo.
Chociaż Wadę i Butler,w super formie.
Okc,powinna ogarnąc,szkoda Westbrooka,nie ma tam z kim grać.
Kto rano wstaje,to polecam finał w Koreii, Anyang-Thunder.
Linia według mnie nie jest wysoka,ale w play off,to lepiej na live poczekać. Kurs na Anyang ok 1.50, powinni to w miarę spokojnie ogarnąć,może na live coś kursik podskoczy.
Na plus dla Thunder,to ,że są w rytmie meczowym, bo Anyang szybciutko pogonił rywali w drodze do finału i dłużej odpoczywa,sportowo gospodarze lepsi.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dziś w nocy jest mecz na szczycie w Meksyku,piłka nożna.
Od razu powiem,że ta dyscyplina,nie jest jakąś moją mocną i ulubioną ,rzadko gram.
Zerknijcie na ostatnie 4-5 spotkań między tymi drużynami,jakieś wnioski ?
Tijuana-Touluca.
E: w takim zestawie pary gospodarz-gość.
Taka teoria spiskowa,albo ja gupi jestem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom