Chicago, kurs 2,17, wg ESPN nie zagra Rondo, ale kurs zachęca.Jakieś propozycje na murzynów? OKC ogarnie z Houston?
Niski kurs,ale pewnyBenfica w kosza 1,4
Oglądaliście mecz Brighton? Przegrali 0-2 po 2 golach samobójczych Stockale'a. Niespotykane, aby ten sam gracz 2 krotnie wbijał w plecy nóż klubowi.
Kolo sprzedał mecz czy co?
Oczywiście, że lepiej jest grać na żywo (z resztą zgodnie z ideą tego działu), a jak jeszcze ktoś ogląda mecz i reaguje na przebieg spotkania (przewaga, kartki itp) to już wzór. Jednak wielu z nas typuje przed spotkaniem, w dodatku nie mając nawet pewności co do składów. Ale jak się pojawiają pytania? Korci, aby na nie odpowiedzieć ???? Ale ogólnie warto nie przespać nocy i wtedy podejmować decyzjeSzkoda że tak mało ludzi jest w nocy na nba, bo widzę że chcecie coś grać, ale dla mnie granie pre w PO w większości przypadków mija się z celem. Chociażby wczorajsze mecze Spurs i Cavs to potwierdzają Nie mówiąc o cegle w Milwaukee
Według mnie jedyny z pewniejszych meczów dzisiaj to Bucks, a reszta się zobaczy.. Szkoda że mało ludzi tu jest w nocy bo nie mam z kim dyskutować ????Ale jak się pojawiają pytania? Korci, aby na nie odpowiedzieć Ale ogólnie warto nie przespać nocy i wtedy podejmować decyzje
tylko że Bucks grają o 21 dopiero a nie w nocy zakładów na zawodników jeszcze nie ma a szkodaWedług mnie jedyny z pewniejszych meczów dzisiaj to Bucks, a reszta się zobaczy.. Szkoda że mało ludzi tu jest w nocy bo nie mam z kim dyskutować ????
Ale to nadal dzisiaj :grin:tylko że Bucks grają o 21 dopiero a nie w nocy
Ale kurs 1.7 na Boston według mnie nie warty graniaByków,nie grajcie, 0:3 to już za dużo.