Drugiej kwarty nie oglądałem ale sądzę że było podobnie- pograłem over 46.5 i Bucks sami by prędzej pokryli tą linię niż na spółkę z Raptors. Lowrego nie ma, nie mają w ogóle pomysłu na grę ani w off ani w def, jeśli zdobędą powyżej 70 pkt w tym meczu to będzie cud. Ja bym tam nie grałswoją drogą to ogląda ktoś Toronto ? Warto się czaić na te +21 handi albo 3 kwarta over 48,5 ? Bo tylko po statach patrzę tera ...
Trochę trafił, ale faktycznie dziwna sytuacja z tymi osobistymi w porównaniu z trójkami ????Lebron to dzisiaj trafił jakiś FT? ???? trójki mu za to wpadają jak kurze za najlepszych czasów
FT w tej chwili 5/10Lebron to dzisiaj trafił jakiś FT? ???? trójki mu za to wpadają jak kurze za najlepszych czasów
119:114.... Szlak,by to trafil. Pol punktu, Lebron 6/12 z rzutow, jeden wiecej i by siadlo. 3/4 odegrane za firanki ale i tak to nie rekompensuje mega wkur....Cavs -5.5 @ 2.59 W 5 Dimes Za cale zboze swiata i ciut wiecej A tak na powaznie to gram Cavs -5.5 @ 2.59 i Cavs -9.5 @ 3.85. Na llve za pol stawki pogram Cavs 21+ pewnie. To jeden z paradoksow Value. Po co grac 1.7-1.8 na czysty win jak mozna pograc lepszy kurs? ????
Właśnie nie wiem, ta strona jest zepsuta, bo nawet jak się jest zalogowanym to nie wyświetla. Można tylko z 1xbeta bezpośrednio oglądać ????http://videostream.dn.ua/videopage/v...%26%238470%3Bf
trzeba miec juz konto w 1xbet zeby to smigalo ?
Chyba tak moje strony tez poblokowalihttp://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%26%238470%3Bf&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf
trzeba miec juz konto w 1xbet zeby to smigalo ?
BTW Spursi też ladnie zaczęli 4 minuty gry i 5:3 ????
Mi nie działa logowanie to niewiem Dziękuje bardzo ,teraz wiem wszystko blokują ,kurcze :-;/:Właśnie nie wiem, ta strona jest zepsuta, bo nawet jak się jest zalogowanym to nie wyświetla. Można tylko z 1xbeta bezpośrednio oglądać ????
No logowanie na tamtej stronie nie działa, trzeba się logować bezpośrednio przez 1xbet :]Mi nie działa logowanie to niewiem Dziękuje bardzo ,teraz wiem wszystko blokują ,kurcze :-;/:
26:31...Bucks wygra 4ta kwarte @ 3.34. Nie gramy progresja bo Toronto nic nie musi a juz nie po takim kursie.
Dziękuje bardzo a le trzeba mieć kase chyba żeby oglądać jak było na bet i bwin ,ja tam niemam kaski mam w innym bukuNo logowanie na tamtej stronie nie działa, trzeba się logować bezpośrednio przez 1xbet :]
No tak najlepiej zwalić na Lebrona który wiadomo że nie jest specjalistą od osobistych.119:114.... Szlak,by to trafil. Pol punktu, Lebron 6/12 z rzutow, jeden wiecej i by siadlo. 3/4 odegrane za firanki ale i tak to nie rekompensuje mega wkur....