tomek80
Użytkownik
Hej,chyba nie szybko, teraz się chłopaki po świecie rozjechali, Nowa Zelandia,Filipiny,Iran,Izrael.@UP, Siemandero Tomek. Kiedy australijski kosz rusza?;P
Warto teraz szukać overov w NZL,bo rzucają mega dużo.
Hej,chyba nie szybko, teraz się chłopaki po świecie rozjechali, Nowa Zelandia,Filipiny,Iran,Izrael.@UP, Siemandero Tomek. Kiedy australijski kosz rusza?;P
Ale na co? PPV to się u nas max na jeden event sportowy wykupuje, typu Polsat Boxing Night, ale akurat takie gowna mnie nie interesują.a PPV wykupiles?
Ja jestem normalny człowiek a nie mistrzmistrz riposty, uwielbiam tego goscia ????
2-0 w cyce, błazenadaOpTic - C9 @3.40
całoroczniak
Cavs,ma szczęście,że to Indiana,bo z innym zespołem, zakończyli by już udział w play off.Indiana, powinna to zgarnąć. Cave już w pierwszym meczu powinni popłynąć.
Nie mow hop, zeszli do 10 pkt. Poprostu zlekcewazyli 1 polowe, jak i caly mecz moze niestety.Cavs,ma szczęście,że to Indiana,bo z innym zespołem, zakończyli by już udział w play off.
Toronto,to jest Patologia:]
Niezależnie od wyniku. Pierwszy mecz u siebie cudem wyrwali,bo Indiana zrobiła wszystko,żeby przegra w końcówce.Nie mow hop, zeszli do 10 pkt. Poprostu zlekcewazyli 1 polowe, jak i caly mecz moze niestety.
Bez przesady Tomek. Rozumiem ze ostatni strzal Indiany (niecelny) rpbi furore ale nie przesadzajmy ze Indiana ma jakiekolwiek szanse z Cavs w seri.Niezależnie od wyniku. Pierwszy mecz u siebie cudem wyrwali,bo Indiana zrobiła wszystko,żeby przegra w końcówce.
Indiana obsrana, wszyscy oprócz PG grają na alibi, ale w sumie uj wie ????To jak myślicie, Cavs to biorą?
#WeTheNorth wlasnie teraz sprawdzilem ze co tak narzekacie na Toronto a tu 30 punktow, na poczatku myslalem ze to 30:57 po pierwszej kwarcie lollRaptors to powinni rozwiązać ????