http://livetv.sx/enx/Wczoraj o to pytałem, ale nikt tu nikomu nie pomaga. Nie da się na tej stronie zajestrować bo wyskakuje, że nie odnaleziono strony. Pytałem o inną stronkę do streamów, ale każdy zapatrzony tylko w swoje przegrane u buka
Tak to samo. Granada w tym wypadku może przegrać max 1 bramkąSiemka, mam pytanko. W STS nie ma handicapu -1,5 bramki tylko jakieś 0:1 i w przypadku meczu Granady jest 2.75 na Granada/X. W milenium na +1,5 na Granadę jest 2.30. To jest to samo?
Mi się też osobiście tak samo wydaje bo skoro to jest +1 dla Granady to jeśli by było dwudrogowe to w przypadku wygranej 1 bramką byłby zwrot, a skoro jest Granada/X to również za remis wypłacą wygraną. Chcę to dać w singlu za więcej i właśnie chcę mieć pewność bo różnica między 2.30 a 2.75 jest znaczacaTak to samo. Granada w tym wypadku może przegrać max 1 bramką
Mam ja pograna, cos niesamowitego kurs juz 19 byl!Tessah Andrianjafitrimo 2.81! Wróciła z dna...
Już jest 1.51Mam ja pograna, cos niesamowitego kurs juz 19 byl!
Z przebiegu meczu bardziej under niż over. Grają długie akcje i skutecznością też nie grzeszą. Under 180,5 1,80 1xbet
Szybkie wyjaśnienie,bedzieCuevas + Cilic + Brisbane - Western obie strzelą @ 3.64