>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam wszystkich po emocjak Koszykówki nad ranem
Ja już ,nie grałem nic po koszu ,poszedłem spać
Ale grubas wszedł Nortch 2-2 Australijska jak pisałem nad ranem 1.33 na over 2,5 Było
Teraz się szykujemy coś wygrać Panowie do roboty mamy całe popołudnie żeby wygrać 2 tyś ,albo tysiaka tyle starczy i wszyscy bęa zadowoleni
Dużo ✅ życzę
I dziękuje za nocke kto oglądał kosza zemną

5567 719

5567

Użytkownik
Witam wszystkich po emocjak Koszykówki nad ranem
Ja już ,nie grałem nic po koszu ,poszedłem spać
Ale grubas wszedł Nortch 2-2 Australijska jak pisałem nad ranem 1.33 na over 2,5 Było
Teraz się szykujemy coś wygrać Panowie do roboty mamy całe popołudnie żeby wygrać 2 tyś ,albo tysiaka tyle starczy i wszyscy bęa zadowoleni
Dużo ✅ życzę
I dziękuje za nocke kto oglądał kosza zemną
Witaj Tomciu fajnie ze jesteś, brakowało mi Cie, ale dobrze, ze już jesteśmy razem, może pogramy jakies overki 1,5 albo hokej, ja pograłem dziś overka w hokeja USa ładnie weszło wygrali 5-3 choć przegrywali 1-3, trzeba cos wygrac jeszcze, noc długa mamy czas i sporo typków do grania, przydaloby się cos wygrac i zaprosić przyjaciol na chipsy i cole kupiłbym im, jakby chcieli bo ja nie, bo to powoduje raka. Dziekuje i pozdrawiam :cool::grin:????

Otrzymane punkty reputacji: +2
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
PILNA SPRAWA
Mam kod pc za 100 zł ale żeby wpłacić tym na skrilla trzeba mieć konto na stronie pc. Zrobiłem to ale weryfikacja trwa już kilka godzin. Potrzebuje wpłacić pieniądze. Jak to obejść, kase chcę wpłacić do STS.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Panowie mam takie pytanko, sorry za offtop. Popełniłem błąd 3x we wpisywaniu pinu na karcie ze skrilla. Karta została zablokowana, jednak skrill pisze że jest aktywna, a w bankomatach i sklepach nie mogę płacić bo jest bloknięta. Ktoś może miał coś takiego?

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Panowie mam takie pytanko, sorry za offtop. Popełniłem błąd 3x we wpisywaniu pinu na karcie ze skrilla. Karta została zablokowana, jednak skrill pisze że jest aktywna, a w bankomatach i sklepach nie mogę płacić bo jest bloknięta. Ktoś może miał coś takiego?
Blokada jest na 24 h. Potem normalnie działa

U 0

Gość
ja sie zastanawiam nad Niemcami czy zrobią overka z cieńkimi Włochami ,Canada gra ze szwajcarią 4-1 było przed mś i tym razem też powinni wygrać ,ale kurs nie powala 1.16 ,myślę nad 4,5 Niemcy i canada ,co wy nato ,Powinni Niemcy postzrelać ,ale zagrać to za drobne ,bo Hokej nie daje zarobić
Gratulacje za usa ja spałem to nie było mnie ,bo też bym grał overka ,pogram bezpiecznie Canada 3,5 i niemcy 3,5 za 100 albo po 4,5 ,sam nieweim ,czekam na ręczną jak się skończy ,Narazie idzie ładnie 1 mecz Kobietki węgierskie a 2 węgierska odwala coś ,mam ją pograne za prawie 500 i tak jestem do przodu przez 2 dni 2 tyś bo od tysiaka zaczełem ale i tak prawie 800 wtopiłem na Piłce ,dzisiaj zrobie taśme z 0,5 golami ako ponad 2 mi styknie i za 500 przywale ,czy nie bawić sie w takie coś ,lepiej 1,5 owerki pograć
Dziękuje i Gratulacje za usa ż ewygrane było ✅

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ja tak miałem. Napisz do nich albo zadzwoń to odblokują

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
No właśnie nie działa normalnie po 24h
Zadzwoń do nich. U mnie powiedzieli ze po 24 h bedzie odblokowana i tak było. A drugim razem pin mi wyleciał z głowy i przysłali mi listownie nowy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
U 0

Gość
Open co powiesz n cANADE OVER 3,5 ZA GRUBO ,CZY ODPUŚCIĆ HOKEJA ,sam niewiem ,już mam spore straty na Hokeju
Dziękuje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom