Witaj Tomciu fajnie ze jesteś, brakowało mi Cie, ale dobrze, ze już jesteśmy razem, może pogramy jakies overki 1,5 albo hokej, ja pograłem dziś overka w hokeja USa ładnie weszło wygrali 5-3 choć przegrywali 1-3, trzeba cos wygrac jeszcze, noc długa mamy czas i sporo typków do grania, przydaloby się cos wygrac i zaprosić przyjaciol na chipsy i cole kupiłbym im, jakby chcieli bo ja nie, bo to powoduje raka. Dziekuje i pozdrawiam :grin:????Witam wszystkich po emocjak Koszykówki nad ranem
Ja już ,nie grałem nic po koszu ,poszedłem spać
Ale grubas wszedł Nortch 2-2 Australijska jak pisałem nad ranem 1.33 na over 2,5 Było
Teraz się szykujemy coś wygrać Panowie do roboty mamy całe popołudnie żeby wygrać 2 tyś ,albo tysiaka tyle starczy i wszyscy bęa zadowoleni
Dużo życzę
I dziękuje za nocke kto oglądał kosza zemną
Nawet nie było blisko XD
Blokada jest na 24 h. Potem normalnie działa
No właśnie nie działa normalnie po 24hBlokada jest na 24 h. Potem normalnie działa
Ja tak miałem. Napisz do nich albo zadzwoń to odblokują
Partizan wygrał, ale Zizkov poległ z najgorszą ekipą ligiPartizan 1,6
Zizkov 1,41
AKO 2,25
było blisko, dzięki jak zawsze
Zadzwoń do nich. U mnie powiedzieli ze po 24 h bedzie odblokowana i tak było. A drugim razem pin mi wyleciał z głowy i przysłali mi listownie nowy.No właśnie nie działa normalnie po 24h
Sunderland - Swansea REMIS @3.55 Unibet
Do mnie piszesz? ????Open co powiesz n cANADE OVER 3,5 ZA GRUBO ,CZY ODPUŚCIĆ HOKEJA