>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Jak tam gotowi na pedowizję? Pamiętam, jeszcze przed rewolucją na forum jaki tu był rozpierdol dwa lata temu jak Kończita Wurst wygrywała ????

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Jak tam gotowi na pedowizję? Pamiętam, jeszcze przed rewolucją na forum jaki tu był rozpierdol dwa lata temu jak Kończita Wurst wygrywała ????
Jeszcze nie całe 2 godziny, dobrze że już zadna kielbasa nie wystepuje ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
W StS na zwyciestwo Mladenović w Paryżu kurs 80 to chyba jakieś nieporozumienie, na Radwańską czy Keys jest duzo mniejszy a Kiki ostatnio forma bardzo dobra plus publiczność więc myśle że można za drobne pograć bo pewnie do turnieju spadnie.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ogladam gran pri w żużlu Janowski ma wygraĆ Z BETARDU ALBO Tai

U 0

Gość
12 bieg interesujący 2 nie pokonanych i tai,będzie sie działo oby Janek wygrał mój kochany MEDZIK

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Garcia-Perez w singlu dziś rozjebała w finale Bouzkova, teraz w deblu tez nieźle, 2-0 powinno na lajcie wejsc

5567 719

5567

Użytkownik
W doliczonym czasie w Lazio zrobili 3 rozne i tyle mi było potrzeba. Co fart... Tomciu mam kaske i zagram overki chyba hoka jakiegoś Kanade może co myślisz? co lepsze Kanada czy Niemcy sam już nie wiem proszę o pomoc. dziekuje i pozdrawiam

U 0

Gość
Ja myśle Canada 4,5 i Niemcy 3,5 tak bezpiecznie ,ja pograłem za ponad 500 canade samą 1 po 1.16 nie ryzykowałem jak chcesz to ako ci wyjdzie 1.69 z tych 2 overów 4,5 i 3,5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom