>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Dziś RL9 ze 2 bramki, Gabun 0. Oby.
No dużo się nie pomyliłem, dzisiaj wygrana 2:1, a mogło być więceeeeejjjjj... (1 setka i jeden słupek jeszcze był)

Źle nie jest, widać niezłą formę, a ostatni mecz u siebie z Freiburgiem, kóry jest w dodatku jednym z ulubionych przeciwników bestii z Polski :grin: Nie dla psa kiełbasa Gabunie, miałeś farta i tak, że dziś ci spadła po rykoszecie na nogę jak zawsze :grin:

5567 719

5567

Użytkownik
Eurowizja: Francja TOP 10 ? Da radę ? Ogarnia ktoś to ? ????
Dziołcha ma fajne nogi, ale piosenka jak słuchałem to szczerze mówiąc słaba raczej. No ale top 10 może będzie, tak politycznie to za te zamachy bym im dał na pocieszenie... ????

miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Dziołcha ma fajne nogi, ale piosenka jak słuchałem to szczerze mówiąc słaba raczej. No ale top 10 może będzie, tak politycznie to za te zamachy bym im dał na pocieszenie... ????
Słaba piosenka to jest tego pedała z Portugalii, nie mogę tego słuchać, jak On może być faworytem to jakaś kpina...
Francji taka rytmiczna fajna a nie jakaś zamułka hehe takie moje zdanie ????

5567 719

5567

Użytkownik
Rafael Parera Nadal GSM. Cieszy mnie jego powrót, ale jeszcze bardziej ucieszy wygrana na French Open. To właśnie jemu kibicowałem najbardziej, gdy Djokovic miał swój sezon życia i miażdżył wszystkich po kolei. ;)

Vamos Rafa!

(no chyba, ze jest na koksie... to wtedy wiadomka... zero szacunku ^^)

5567 719

5567

Użytkownik
Słaba piosenka to jest tego pedała z Portugalii, nie mogę tego słuchać, jak On może być faworytem to jakaś kpina...
Francji taka rytmiczna fajna a nie jakaś zamułka hehe takie moje zdanie ????
Tego z Portugalii nie slyszalem, ale widziałem i czytałem, ze ten gościu z Włoch chyba to weźmie, choć piosenka tez mi się nie podoba. Ogólnie w zeszłym roku były fajniejsze piosenki i wyższy poziom :cool:

e: No mysle, ze Thiem powinien wygrać dziś. Cuevas poleciał by już wczoraj, ale Zverev padł na cyce już ze zmeczęnia chyba.

duckland 884

duckland

Użytkownik
Nadal walcem Djoka.
Nole niech walnie pazdziocha albo chociaż mocna kawę następnym razem bo został zniszczony bez mydła.

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Tego z Portugalii nie slyszalem, ale widziałem i czytałem, ze ten gościu z Włoch chyba to weźmie, choć piosenka tez mi się nie podoba. Ogólnie w zeszłym roku były fajniejsze piosenki i wyższy poziom :cool:

To prawda, wtedy było dużo piosenek wpadających w ucho, mi np spodobała się bardzo piosenka tej z Australii bądź Bułgarii a w tym roku to na palcach jednej ręki można wyliczyć fajne piosenki. Jak dla mnie najlepsze Włochy, Francja i &quot;Polska&quot; ????

5567 719

5567

Użytkownik
&quot;xbrajanx
To prawda, wtedy było dużo piosenek wpadających w ucho, mi np spodobała się bardzo piosenka tej z Australii bądź Bułgarii a w tym roku to na palcach jednej ręki można wyliczyć fajne piosenki. Jak dla mnie najlepsze Włochy, Francja i &quot;Polska&quot; ???? &quot;

CIeszy mnie to, ze wreszcie ktoś się ze mna zgadza hehehe. Mam tu wielu hejterów, ale tak to jest, gdy ktoś jest inteligentny :cool::grin::]
Dami Im była naprawdę świetna (Australia). Ja przez cały rok co jakiś czas wracałem do jej występu i piosenki na YT. Nawet nasz Szpaczek miał dobry występ. W tym roku mniej się interesowałem, ale dosłownie dziś poczytałem, że Włochy mają duże szanse na wygraną. W półfinałach pograłem politycznie na awans do finału, nawet nie słuchając piosenek, na takie kraje jak Izrael, Azerbejdżan... i do przodu. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom