>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
No ja mma san paulo po 1.65 i marnie to widze kurna tyle wtopie ż eszkoda gadać co mnie podkusiło żeby dać tak dużo ,jestem głupi
Nie można grać wszystkiego po kursie, ja odpuszczam, ale oby Ci siadło ????
Na jutro troche zagrzałem się na Djokera 2:0 to nie będę pajacował, ale tego Spurs to żałuje, chyba kurs mnie odstraszył. :;/:

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Hardenowi musi coś dolegać, 1 rzut z gry oddał po 15 min meczu. Nawet jak miał wide-open to szukał partnerów, z czego wynikły TO.
Dolega mu rak mózgu:] obsrał zbroje w 1 połowie. SAS bez 2 podstawowych graczy ich jadą aż miło ????

gmark 765

gmark

Użytkownik
Dolega mu rak mózgu:] obsrał zbroje w 1 połowie. SAS bez 2 podstawowych graczy ich jadą aż miło ????
W sumie SAS zawsze silnie gra &#39;drugimi&#39; piatkami ale to juz zasluga Popa.
Pamietacie kilka lat temu wielki czwartkowy mecz Miami i ich Big 3 vs Spurs I troll Pop co zagral drugim skladem... I prawie co wygral.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja nie pograłem po kursie tylko ż etam wywieźli remis 0-0 i u siebie grają
Honduraska pięknie weszła w 7 min 2 gole miałem 1,5 za 500 i weszło super czekam na San paulo bo też mam ich grubo ,najwyzej będe na minusie przeznich jak wejdzie to będzie nocka na ✅ dużym
Dziękuje Filipek masz racje zobacze co pokaże puchar Fidzi na live stronie brak live kurde ,ale nie dawałem go za kase tylko tak wystawiłem wtemacie
Pozdrawiam i oby nam wchodziło dużo na✅
Dzięki Bardzo

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Harden gra z kontuzją, nie ma innej opcji. Przyjrzyjcie jak się porusza po parkiecie.
Tylko po co gra jak ma kontuzję? Zobacz na jego staty. Przez niego oni przegrają. On nie pomaga tylko szkodzi, ma 5 strat;) to jest dywersja uskuteczniana przez MDA.

A jak nie ma kontuzji to....???? będzie powód do żartów do końca jego kariery:razz:

U 0

Gość
San Paulo macie wygrać dlamnie i Bossa ui dla innych co dawali
Atletico 0-0 mam 1,5 moz ecoś stzrelą w 2 oby jak nie będzie do tyłu niestety ,odrobi się na Zurichu w siate

U 0

Gość
Ja dzisiaj nieśpie niestety jestem bardzo podekcytowany przez san paulo ,kurde oby nie było minusa bo będzie strata fatalna ,ale przyjmuje to do wiadomości że straty też się liczą ,niestety nie mozna cały czas wygrywać
Dziękuje

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
na poczatku 4 kwarty kurs na to ze sas wygra kwarte byl 5.10 ????
buki wystawili takie ocs dla naiwnych:p. Ci co pograli to zarobieni, a Ci co wierza dalej w to ze po 3 zlych kwartach musi nastapic &quot;odrodzenie&quot; to pograli houston po 1.2 ???? ????

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Houston twardo caly czas pierwsza piatka osmieszyli sie i nie zdejma tego gowna z parkietu nawet zeby mlodzi pograli

U 0

Gość
Przekręciło mnie san paulo już niegram piłki na wygrane tylko overki w tym jestem dobry
Czekam na siatke Zurich 1.45 na over 3,5 seta też 1.45 ja wybrałem zw Zurichu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom