U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Dziękuje ,jak będe miał w buku pogram ,ale skupiam się na siatce teraz chce dzisiaj ugrać 5 tyś z tysiaka ,ale narazie jestem w plecy ????
no niestety Mariners potopili mi kuponikmoja petarda na noc, zobaczymy czy wybuchnie mi w ręce, lets hope not
Spurs + 10.5
Mariners
Yankes/Astros under 9.5
Ako: 5.51
Good luck to all...
Pierdolisz jak potluczony, pozdrawiam.1xbet
dzisiaj sie przekonalem na wlasnej skorze ze to jest scam, blokuja mi wyplate, tragedia jakas, czlowiek tylko traci nerwy, ostatni raz z takimi wynalazkami. NIE POLECAM! mam juz gdzies te pieniadze, gdy napisalem do nich ze w takim razie chce zamknac konto kazali mi wyslac rachunek za media i zdjecie paszportu, parodia...
do tej pory bylo wszystko ok, a gram juz dobrych kilka miesiecy. Ci co graja na tym buku i mysla ze ich to nie dotyczy sa w bledzie. poczekajcie troche albo wygrajcie troche wiecej a zrobia to samo predzej czy pozniej
ps. nie bralem od nich zadnych bonusow, nie robilem multi kont
Ja akurat mam z nimi dobre doświadczenia , jedyne co to czasem dają dziwnie małe limity ale z tym już też sobie poradziłem .A jeżeli chodzi o wypłaty to po pierwszej wpłacie tych 400 zł , odrzuciłem bonus bo nie gram praktycznie wcale tasiemek ani ako ,i po weryfikacji wypłaciłem 2900 ,żadnych rachunków ani tym podobnych nie przesyłałem1xbet
dzisiaj sie przekonalem na wlasnej skorze ze to jest scam, blokuja mi wyplate, tragedia jakas, czlowiek tylko traci nerwy, ostatni raz z takimi wynalazkami. NIE POLECAM! mam juz gdzies te pieniadze, gdy napisalem do nich ze w takim razie chce zamknac konto kazali mi wyslac rachunek za media i zdjecie paszportu, parodia...
do tej pory bylo wszystko ok, a gram juz dobrych kilka miesiecy. Ci co graja na tym buku i mysla ze ich to nie dotyczy sa w bledzie. poczekajcie troche albo wygrajcie troche wiecej a zrobia to samo predzej czy pozniej
ps. nie bralem od nich zadnych bonusow, nie robilem multi kont
Widac, ze nie masz pojecia i jestes graczem niedzielnymPierdolisz jak potluczony, pozdrawiam.