cuadrado12
Użytkownik
Kyrgios dzisiaj z Nadalem tak słabo zagrał czy to jakaś kontuzja?
Lepiej niech nie wybucha szkoda ręki ,to najwazniejsza czynność u człowiekamoja petarda na noc, zobaczymy czy wybuchnie mi w ręce, lets hope not
Spurs + 10.5
Mariners
Yankes/Astros under 9.5
Ako: 5.51
Good luck to all...
Mariners mi tu tylko nie pasuje. Spurs dzisiaj jak nie wygra, to będzie close game myślę, Keuchel w tym sezonie znakomity.moja petarda na noc, zobaczymy czy wybuchnie mi w ręce, lets hope not
Spurs + 10.5
Mariners
Yankes/Astros under 9.5
Ako: 5.51
Good luck to all...
Z powodu kontuzji skawu skokowego w dzisiejszym meczu nr 6 pomiędzy Spurs a Rockets nie zobaczymy Kawhi'ego LenardaJakiś spec od NBA się wypowie dlaczego taki duży kurs na Spurs?
3-0Maiami city 1 i over 2,5 i over 3 mam pograne tak i Red Bul rezerwy 1,5 i 2 i 2,5 owerki
Ciekawe ile strace na tych meczach
Panowie San paulo pewniak czy odpuscić??
Arsenal de santi 1 powinni ich wykorkować u siebie
-1 1.70
over 2,5 1.81
arsenal 1 1.45
1-0Tolima - Aguilas over 0.5 ht 2,20 bet365 kurs zachęca polecam bo warto
Tolima - Aguilas over 0.5 ht 2,20 bet365 kurs zachęca polecam bo warto
ja mam winCo myślicie o san paulo warto grać 1 czy raczej 1,5 Prosze o podpowiedź bo chcem zaszaleć jeszcze dzisiaj w nocy
No i 3:0, po co ten płacz ????Maiami 2-0 super uratowane 200 jeszce mają 12 min na 1 gola ,kurde oby stzrelili ,to bedzie pięknie a nie 150 na minusie
Cieszę się, że chociaż częściowo się ze mną zgadzasz. Ja też wierzę w Spursów, że mają szansę się pokusić nawet o zwycięstwo. Popovic jest dobrym strategiem i wolałby uniknąć nerwówki związanej z deciderem. Martwi mnie brak Leonarda, co mocno osłabia ofensywę Spursów. Liczę na mocno udnerowy mecz, w którym wszystko jest możliwe. Przecież to NBA :razz:Mariners mi tu tylko nie pasuje. Spurs dzisiaj jak nie wygra, to będzie close game myślę, Keuchel w tym sezonie znakomity.