>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Tak,tak, ja sobie kiedyś po takim kursie dorzuciłem Djokovica do tasiemki wszystko weszło,kursy były ok 1,40-1.90, na inne wydarzenia.Mogłem to zamykać bo grał ostatni,ale po co przaciesz to była pefka i nawet nie sledziłem wyniku...się ***** zdziwilem:]
Jak pisałeś, najwięcej się traci na kursach 1-2-1-3. A i te śmieciowe potrafią nie wejść

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Lube na lajcie powinno być. Jak nie oddadzą znów serii jakiejś ale 2 razy się nic takiego nie zdarza ????

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
tez bym sie wystrzegał grania dziś GSW po @1,05, ja bym tak Utah nie lekceważył, jestem przekonany że chociaż jedno spotkanie w tej serii urwą. Przeszli Clippers grając bez Goberta, a jak wrócił to nie był ten sam Gobert co w RS, częściowo grali też bez Haywarda. Akurat Utah to jest taka drużyna, która może ukarać small-ball GSW, wojownicy nie bardzo mają odpowiedż na Goberta i Favorsa. Ja bym takiego meczu nie grał 1,9 czy 2,0 żadna różnica, a pazerny 2 razy traci o czym się nie raz w NBA przekonałem stawiając na win w regular time zamiast po dogrywce. Jak już chcesz coś pograć to zagraj pojedynczy zakład GSW z handi bo to ma jakiś sens.
ps. jak coś to zaraz wrzuce coś na NBA w odpowiednim dziale, ale prochu to raczej nie wymyśle raczej Wizards solo może z jakimś handi

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Na live Można grać Brazylie overy 1,5 w każdej połowie czy odpuścić ,bo mam pograne 1 i -1

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Jest gdzieś plażówka u nas w tv ?
,

Pewnie eurosport ,albo Polsat sport niewiem dokładnie oglądam w necie bo moje telewizorki zajęte filmy ogladają ja do meczy mam swoje strony sportowe:]

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Paragwaj vs Tahiti teraz beach soccer

Faworytem jest Tahiti, ale Paragwaj moze w tym meczu napsuc krwi Tahitanczykom. Po pierwszym przegranym meczu z ZEA zagrali bardzo dobre spotkanie z Portugalią w zasadzie nie pozwalajac na nic Portugalczykom . Paragwaj jest to solidny zespol , ktory nie przestraszy sie w tym meczu bardziej utytulowanego rywala . Paragwaj ma niezla ofensywe , a Tahitanczykom zdarzaja sie bledy w obronie i chwile dekoncentracji:

Paragwaj +2,5 kurs 1,37
Paragwaj over 3,5 goli kurs 1,6
✅✅✅ 4-6

S 440

straszaksam

Użytkownik
ok, utah może urwać punkty z GSW, ale raczej nie teraz, bo jest jest taki mały szkopuł, że dziś odpada Hill, który jest raczej dość istotną postacią w utah. Ciężko mi sobie wyobrazić przegraną GSW dziś, szczególnie, że grają u siebie.
Niemniej granie win po @1,05 to głupota. Jak już coś grać pre, to lepiej szukać jakiegoś blowoutu, np. -15,5 po @2,21, chociaż nie wiadomo czy nie będą mieli minimalistycznego podejścia.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Celta bez gola @1,65✅
Man - Celta suma ponizej 0,5 @3,3⛔
✅ i ⛔ dla mnie ten mecz byl nudny i byloby to 0:0 gdyby nie super brama Rashforda z wolnego. na pocieszenie stawiałem też MU, także ten mecz ogolnie na plus, ale cały dzień na minus. Polska w reczna, Anwil, FC Zurich wszystko na⛔. Ogólnie nie wiem 3:1 dla Aarau z Zurychem to mi tu jakimś wałkiem pachnie.
⛔. A GSW wezma Utah 4:0
moze i wezmą, ale drugi sweep z rzedu na zachodzie to cos za kolorowo wyglada, lepiej dla GSW chyba jakby chociaz jakis opor ktos im stawil, zeby sie nie rozluznili przed finałami,a akurat Jazz ma personel (przede wszystkim podkoszowi, tu Jazzmani mają akurat sporą przewagę) do tego by sprawic jakis drobny klopot GSW. dla mnie to Utah ugraja mecz i bedzie 4:1 dla GSW, kto ma racje się przekonamy, na pewno na wynik serii 4:0 jest kurs duzo nizszy niz na 4:1. po takich kursach jak @1,05 to nie warto grać w ogóle, to juz lepiej postawić dyszke na Utah po @12,50 a nóż widelec mecz życia Goberta czy Haywarda czy słabszy dzień Kury czy Duranta, tak jak kolega wyżej pisał Goldeny potrafili przegrywać z dużo gorszymi drużynami, nawet z żałosnymi Lakers a kurs podchodziły pod @20.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Lube znów oddało koncówkę, bo z 18-21 dali się dojśc na 21-21 ale wszedł OSMANY na zagrywkę i pozamiatał na 24-21...po chwili 24-24 i pozniej 26-25 i kolejne setowe dla Trentino... w koncu 30-28
ale jak to w Trento emocji co nie miara.
ehhh Lube

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom