>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Paragwaj vs Tahiti teraz beach soccer
Faworytem jest Tahiti, ale Paragwaj moze w tym meczu napsuc krwi Tahitanczykom. Po pierwszym przegranym meczu z ZEA zagrali bardzo dobre spotkanie z Portugalią w zasadzie nie pozwalajac na nic Portugalczykom . Paragwaj jest to solidny zespol , ktory nie przestraszy sie w tym meczu bardziej utytulowanego rywala . Paragwaj ma niezla ofensywe , a Tahitanczykom zdarzaja sie bledy w obronie i chwile dekoncentracji:
Paragwaj +2,5 kurs 1,37
Paragwaj over 3,5 goli kurs 1,6

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
anwil w zasadniczym mogł sobie wygrywać wszytko a w po i tak po piź..e dostaje. taki rzeczy tylko w Polsce :cool::cool:

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
✅

Po ostatnich derbach uznałem że ten typ ma coś nie tak z głową.
A ja uważam że ten z City to do teatru jako marny aktor sie nadaje. Oboje szli do siebie głowami,nawet Fellaini z mniejszym ,wolniejszym ruchem a dostał czerwien.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
A ja uważam że ten z City to do teatru jako marny aktor sie nadaje. Oboje szli do siebie głowami,nawet Fellaini z mniejszym ,wolniejszym ruchem a dostał czerwien.
Po pierwsze to powinien dostać drugą żółtą za faul po tym jak kilkanaście sekund wcześniej dostał pierwszą również za faul. Czy to normalne żeby w ciągu minuty dwa razy tak faulować?
Po drugie głowami szli obaj do siebie z tym że Aguero szedł a Fellaini zrobił ruch a jak uważasz że było inaczej to oglądaj do skutku aż zmienisz zdanie bo trzeba być ślepym by nie widzieć że to Belg zrobił zamach głową.

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Po pierwsze to powinien dostać drugą żółtą za faul po tym jak kilkanaście sekund wcześniej dostał pierwszą również za faul. Czy to normalne żeby w ciągu minuty dwa razy tak faulować?
Po drugie głowami szli obaj do siebie z tym że Aguero szedł a Fellaini zrobił ruch a jak uważasz że było inaczej to oglądaj do skutku aż zmienisz zdanie bo trzeba być ślepym by nie widzieć że to Belg zrobił zamach głową.
minuty? Ten zjeb ma nierówno pod sufitem; 20 sekund minęło i zgarnął 2 żółte. Idiota, nie zawodnik

F 20

fazer.

Użytkownik
ehh ze ten kurs @2.3 mnie skusil na over 2.5

nie wiem co ja sobie myslalem xD typowy mecz na remis i to bezbramkowy

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
minuty? Ten zjeb ma nierówno pod sufitem; 20 sekund minęło i zgarnął 2 żółte. Idiota, nie zawodnik
mnie to zawsze ciekawi czemu Ci trenerzy trzymają takich debili tak długo na boisku jak maja żółta? przeciez Ancelotti odpadl z Realem bo nie zdjął w porę Vidala, nie zdziwie się jak tak samo będzie dziś z Fellainim

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
anwil w zasadniczym mogł sobie wygrywać wszytko a w po i tak po piź..e dostaje. taki rzeczy tylko w Polsce :cool::cool:
W zasadniczym u siebie ledwo z nimi wygrali a w Słupsku przegrali. Do tego Czarni jak na drużynę z 8 miejsca wykręcili kosmiczny wynik na koniec sezonu 19-13. W ostatnich latach wyniki poniżej 50% wygranych dawały awans do play-off

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom