pasquardo
Użytkownik
Anwil się obudził. I o to chodziWloclawek +7,5 kurs 1.75
Anwil się obudził. I o to chodziWloclawek +7,5 kurs 1.75
Spoko. Jeden koleś z Norwegii podał niby fix tego meczu ht/ft 1/X. Oczywiście nie należy za bardzo się tym sugerować ale ja zagrałem to za czapkę klepaków. ????
Fellalini kartka
A ja uważam że ten z City to do teatru jako marny aktor sie nadaje. Oboje szli do siebie głowami,nawet Fellaini z mniejszym ,wolniejszym ruchem a dostał czerwien.
Po ostatnich derbach uznałem że ten typ ma coś nie tak z głową.
zabraklo 2pktAnwil się obudził. I o to chodzi
dzien masakraAnwil wygra @1,93, teraz juz @2,5 próbuje
Po pierwsze to powinien dostać drugą żółtą za faul po tym jak kilkanaście sekund wcześniej dostał pierwszą również za faul. Czy to normalne żeby w ciągu minuty dwa razy tak faulować?A ja uważam że ten z City to do teatru jako marny aktor sie nadaje. Oboje szli do siebie głowami,nawet Fellaini z mniejszym ,wolniejszym ruchem a dostał czerwien.
minuty? Ten zjeb ma nierówno pod sufitem; 20 sekund minęło i zgarnął 2 żółte. Idiota, nie zawodnikPo pierwsze to powinien dostać drugą żółtą za faul po tym jak kilkanaście sekund wcześniej dostał pierwszą również za faul. Czy to normalne żeby w ciągu minuty dwa razy tak faulować?
Po drugie głowami szli obaj do siebie z tym że Aguero szedł a Fellaini zrobił ruch a jak uważasz że było inaczej to oglądaj do skutku aż zmienisz zdanie bo trzeba być ślepym by nie widzieć że to Belg zrobił zamach głową.
mnie to zawsze ciekawi czemu Ci trenerzy trzymają takich debili tak długo na boisku jak maja żółta? przeciez Ancelotti odpadl z Realem bo nie zdjął w porę Vidala, nie zdziwie się jak tak samo będzie dziś z Fellainimminuty? Ten zjeb ma nierówno pod sufitem; 20 sekund minęło i zgarnął 2 żółte. Idiota, nie zawodnik
W zasadniczym u siebie ledwo z nimi wygrali a w Słupsku przegrali. Do tego Czarni jak na drużynę z 8 miejsca wykręcili kosmiczny wynik na koniec sezonu 19-13. W ostatnich latach wyniki poniżej 50% wygranych dawały awans do play-offanwil w zasadniczym mogł sobie wygrywać wszytko a w po i tak po piź..e dostaje. taki rzeczy tylko w Polsce