>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
tobias 359

tobias

Użytkownik
ehh ze ten kurs @2.3 mnie skusil na over 2.5

nie wiem co ja sobie myslalem xD typowy mecz na remis i to bezbramkowy
Manu zamrnował 2 99procentowe sytuacje a Celta jedną bardzo dobrą. Nie wiem czy jest to typowy mecz na remis.

F 20

fazer.

Użytkownik
Manu zamrnował 2 99procentowe sytuacje a Celta jedną bardzo dobrą. Nie wiem czy jest to typowy mecz na remis.
patrzac na to co sie dzialo miedzy tymi twoimi &quot;prawie&quot; setkami to tak typowy mecz na remis

po 30 minutach lecha z arka tez bylo wiadomo ze bedzie mecz na remis

takie rzeczy sie czuje co innego jak wcozrajszy mecz ajaxu z lyonem tam byla prawdziwa pilka

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Arsenal W - Liverpool W over 2,5 1.60
Powinni wpakować 3 gole moim zdaniem
Liverpol 2 mecze i 2 wygrane
Arsenal 1 mecz 1 pk
✅ Super trafione :cool::]

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
lekko Oudegem 7,5, spora sensacja moze byc
&lt;table class=&quot;member-area-content-table &quot; data-broadcasts-info=&quot;[{&amp;quot;type&amp;quot;:&amp;quot;LiveAnimation&amp;quot;,&amp;quot;permittedRegions&amp;quot;:[&amp;quot;all-regions&amp;quot;],&amp;quot;onlyLogged&amp;quot;:false}]&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;live-today-name&quot;&gt;
Oudegem

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; 7,5
oraz mocno Macerata 1,6

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Oudegem było 0-2 w setach i kurs pewnie już z 15-20 latał,
zrobiło się 1-2 i w 4 secie było 13-17, po chwili 24-21 i mamy TB, a tam to już loteria że hohoho
a kursiwo boskie
Lube 20-16=&gt;23-24...
EDIT:
uff 26-24
swoją drogą Trentino 2 set wtopa na przewagi hehe

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Trentino win 4 seta @1,60 Forbet

/Powalczą na pewno, tym bardziej, że Lube niedawno miało grało w FF

Otrzymane punkty reputacji: +1
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Brazylia vs Portugalia
Zgadzam sie z opinia kolegow wyzej . Brazylia ten mecz MUSI wygrac ! Prezentują sie na mistrzostwach bardzo dobrze .Widac , ze maja zgrany zespol i poprawili defensywę.Zdarzaja sie im momenty dekoncetracji , ale szybko wracaja na wlasciwe tory. Portugalia to nie ten sam zespol co dwa lata temu . Gwaizdy sie zestarzaly , brak im pomyslu , zaciecia:
Brazylia wygra kurs 1,44
Brazylia -1,5 kurs 1,73
Portugalia under 4,5 goli kurs 1,51
Brazylia over 1,5 goli w 1 tercji kurs 1,73

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Już widziałem mądrych ludzi, którzy pobrali 1,01 w meczu GSW vs Lakers do taśmy. Nie pytajcie jakim wynikiem skończyło się tamto spotkanie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Bez GSW wychodzi 1.9 poza tym ten mecz to lokata
Tak,tak, ja sobie kiedyś po takim kursie dorzuciłem Djokovica do tasiemki wszystko weszło,kursy były ok 1,40-1.90, na inne wydarzenia.Mogłem to zamykać bo grał ostatni,ale po co przaciesz to była pefka i nawet nie sledziłem wyniku...się ***** zdziwilem:]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom