Poker nie moze byc ustawiony ???? ustawione moga byc rozdania, losowo, algorytmicznie, ale wszystko i tak zalezy od Twoich decyzji. Sztuka to przegrac malo z dobra karta, a wygrac ze slaba. Poker live jest lepszy, ale pyknalbym jakiegos heads upa, ktos chetny? ????No ja czekam na NBA. Poker to podobno ustawiony, tak wyczytałem w jakimś temacie na forum. :;/:
w 10-15% czasu calego meczu linia spadla prawie dwukrotnie ????Nie ma co betowac... gra tu ktos w poksa? ????
E: plazowa paragwaj - panama under 12,5 @1.72
Grubo wszedłem w Under 11,5 po 2,10, ale jeszcze mi nie rozliczyli,ciekawy czy nie będą kombinować.w 10-15% czasu calego meczu linia spadla prawie dwukrotnie ????
Tomek - gdzies zagrales ten under ?Grubo wszedłem w Under 11,5 po 2,10, ale jeszcze mi nie rozliczyli,ciekawy czy nie będą kombinować.
365, jestem obecnie za granicą,także mam dostęp na legalu.Tomek - gdzies zagrales ten under ?
Ja to samo, bet stoi w miejscu, nie spodziewalem sie ???? ogladam kinga, pajacuje jak dotad...365, jestem obecnie za granicą,także mam dostęp na legalu.
To jeszcze chyba nie jest wnba, są jakieś składy do tego ? Bo połowa zawodniczek wnba biega jeszcze po po parkietach w Turcji i Rosji.LA Sparks WNBA kurs 2
to jest aktualnie preseason z tego co kojarzęTo jeszcze chyba nie jest wnba, są jakieś składy do tego ? Bo połowa zawodniczek wnba biega jeszcze po po parkietach w Turcji i Rosji.
dokładnie tak wystarczy odpalić choćby flashscore i jest opisane że to mecze przed sezonowe, ja tak czekam na normalny sezonto jest aktualnie preseason z tego co kojarzę
Wydaje się dobre do gry,ale już chyba odpuszczę ten mecz.Tomek wchodzisz w handi Paulistano ft ?
Nie ma. Najbliższa dopiero z czwartku na piątek z meczu Marcina.Panowie 2x sprawdzalem program, lecz czy na pewno dzis nie ma nba na c+?