wp76
Użytkownik
Nie starczyło staryAtletico +2 @1.9 dafabet
Nie starczyło staryAtletico +2 @1.9 dafabet
Real Madrid -vs-
Atletico Madrid
Over 1.5 @ 1.934
Real strzeli w 2 połowie @ 1,68
payday, Rooonaldooo2 gol Real @ 2,16
Nie czuje, że Atletico może zagrozić... I jak to pisałem padł gol. 3-0Nie starczyło stary
Atletico DNB @11, bez jaj z tym kursem.
iPiszę teraz, bo wpadne w trakcie meczu.
Real Madryt - Atletico Madryt
BTTS @1.95
Bukmacher BaH
Na czuja
Atletico +2 @1.9 dafabet
Tez grałem bts
E no nie gadaj, Juve jest w stanie z nimi wygrać, zwłaszcza w tym jednym meczu.Jak dla mnie to Real wygra tą edycję. Z drugiej pary nie sądzę aby ktoś z nimi wygrał tym bardziej że będzie to jeden mecz. No bo chyba nie znajdzie się taki który napisze że Real w finale nie zagra po tym 3:0.
Właśnie dawał bym im więcej szans jak by był dwumecz. Nie jestem zajawkowiczem ligi włoskiej i hiszpańskiej ale wydaje mi się że Juve to typowa drużyna własnego boiska gdzie wygrywa z każdym. Natomiast właśnie fakt że będzie to jeden mecz przemawia dla mnie za Realem który uważam za piłkarsko lepszą drużynę. No ale wiadomo to tylko sport i nawet jeszcze nie znamy finalistów Może i to Monaco zagra znów super mecze i nawet oni zagrają w finale ????E no nie gadaj, Juve jest w stanie z nimi wygrać, zwłaszcza w tym jednym meczu.
Dzięki, pośmiałem się na wieczór :grin:I własnie w takich meczach Ronaldo pokazuje dlaczego jest lepszym od Messiego. Messi jest genialny, ale Ronaldo to maszyna, robot, NAJLEPSZY PIŁKARZ W HISTORII FUTBOLU
Mordziaty nie pal więcej, bo Ci wszystkie szare komórki wyparowały ;]Dla gimbazy messi lepszy bo ma lepszy drybling, człowiek inteligentny uzna najlepszym piłkarzem Ronaldo.