Jak dla mnie to Real wygra tą edycję. Z drugiej pary nie sądzę aby ktoś z nimi wygrał tym bardziej że będzie to jeden mecz. No bo chyba nie znajdzie się taki który napisze że Real w finale nie zagra po tym 3:0.
Jak dla mnie to Real wygra tą edycję. Z drugiej pary nie sądzę aby ktoś z nimi wygrał tym bardziej że będzie to jeden mecz. No bo chyba nie znajdzie się taki który napisze że Real w finale nie zagra po tym 3:0.
Właśnie dawał bym im więcej szans jak by był dwumecz. Nie jestem zajawkowiczem ligi włoskiej i hiszpańskiej ale wydaje mi się że Juve to typowa drużyna własnego boiska gdzie wygrywa z każdym. Natomiast właśnie fakt że będzie to jeden mecz przemawia dla mnie za Realem który uważam za piłkarsko lepszą drużynę. No ale wiadomo to tylko sport i nawet jeszcze nie znamy finalistów Może i to Monaco zagra znów super mecze i nawet oni zagrają w finale ????
I własnie w takich meczach Ronaldo pokazuje dlaczego jest lepszym od Messiego. Messi jest genialny, ale Ronaldo to maszyna, robot, NAJLEPSZY PIŁKARZ W HISTORII FUTBOLU
I własnie w takich meczach Ronaldo pokazuje dlaczego jest lepszym od Messiego. Messi jest genialny, ale Ronaldo to maszyna, robot, NAJLEPSZY PIŁKARZ W HISTORII FUTBOLU