A pamiętasz co Ronaldo pokazał w ostatnim meczu przeciwko Barcelonie na SB ?I własnie w takich meczach Ronaldo pokazuje dlaczego jest lepszym od Messiego. Messi jest genialny, ale Ronaldo to maszyna, robot, NAJLEPSZY PIŁKARZ W HISTORII FUTBOLU
czy był ważny to sie okaze po 38 kolejce. Póki co ***** daje to zwycięstwo BarcelonieA pamiętasz co Ronaldo pokazał w ostatnim meczu przeciwko Barcelonie na SB ?
Czy uważasz, że to nie był ważny mecz dla Realu ?
Chyba w głosowaniu na sport.pl :]To po prostu moja subiektywna opinia. Zresztą Messi w tym roku sobie może pomarzyć o złotej piłce
Ma ich już kilka. Płakał nie będzie ????To po prostu moja subiektywna opinia. Zresztą Messi w tym roku sobie może pomarzyć o złotej piłce
O Panie Złoty...no z takim myśleniem to Ty raczej nie typuj zdarzeń.czy był ważny to sie okaze po 38 kolejce. Póki co ***** daje to zwycięstwo Barcelonie
No piłki nie typuję ????O Panie Złoty...no z takim myśleniem to Ty raczej nie typuj zdarzeń.
Raczej nie zrozumiałeś tego co napisałem. Nijak się ma to co napisałeś do tego o co mi chodziło. Porównanie meczy z grupy gdzie mieli średniaków do jednego meczu finałowego jest bezsensowne. W lidze włoskiej na 17 wyjazdów wygrali 10. Jak na razie to pierw Juve do tego finału musi dojść.Juve ma w obecnej LM bramki 17:2, na wyjazdach 5-1-0 co ty chłopie gadasz.
Monaco/Juve w obecnej formie patrząc czysto sportowym okiem, miażdżą Real/Atletico. Obrona Monaco to jest coś pięknego, a i Juve zrobiło się bardziej ofensywne. Real z takim nastawieniem jak w tym meczu, bez pomocy sędziego nie miałby szans. Po prostu Atletico jest tak słabe.Kończąc mam nadzieje że LM wygra Juve, chce widzieć Buffona wznoszącego puchar. Należy mu się jak nikomu :!:
Filipku, mam nadzieje, ze chodzilo Ci o ofensywę ????Monaco/Juve w obecnej formie patrząc czysto sportowym okiem, miażdżą Real/Atletico. Obrona Monaco to jest coś pięknego, a i Juve zrobiło się bardziej ofensywne. Real z takim nastawieniem jak w tym meczu, bez pomocy sędziego nie miałby szans. Po prostu Atletico jest tak słabe.