>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
A w Spurs za to smaków nie ma ???? Bez przesady z tym odpoczynkiem. Spurs skonczyli Memphis 4 dni temu takze sporo czasu minelo juz. Tak tylko przypomne ze Pop ma sposób na Houston a w tym sezonie ograł ich 3x a Rakiety tez wygrywaja w San Antonio od świeta takze wątpie zeby dzis dali radę.
4dni temu w memphis spursi po 40min starterzy,
a houston 6dni temu w houston
roznica jest duza imo

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Ciekawie by było w łucznictwie. Trafiasz 10, wyciągasz z tarczy strzałę i waliszi w publiczność ;d
Tak też można. Co jak co, ale w snookerze to by fajnie wyglądało jakby parę bil poleciało w kierunku publiczności. W baseballu w MLB jak ktoś złapie jakąś ważną piłkę, to sporo na tym można zarobić. W tenisie kilka piłek idzie po meczu w publiczność. W snookerze też by mogli chociaż białą po meczu rzucić. Kto złapie, będzie miał pamiątkę ;)
Ciekawe co by było, gdybym napisał do związku snookerowego z taką propozycją.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
4dni temu w memphis spursi po 40min starterzy,
a houston 6dni temu w houston
roznica jest duza imo
ale zobacz jak Rakiety wygladaly w serii z Thunder. Kompletnie odebrali im trojki , nic nie siedzialo nic , Anderson bezuzyteczny Harden tez trafial od swieta jedyne kto tam cos gral to Gordon i Williams z lawki. A Spurs umowmy sie ze maja defensywe 2x lepsza od Oklahomy. W ostatnim meczu mieli bodaj 6 na 30 pare za 3. Jak dla mnie to oni nie sa w formie zeby tutaj wygrac.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
-34 juz ???? pokazali charakter nie ma co .
toc to smiech jest takiej przepasc w playoffach to jeszcze nie ogladalem jak zyje . niesamowita indolencja w ataku dziadkow, niesamowita. a Houston siedzi wszystko ????

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Mówiłem, że SAS nie warto, te dziady mnie już nie raz zawiodły w tym sezonie, ale w końcu dali zarobić

Otrzymane punkty reputacji: +1
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Tenis

Samantha Stosur vs Evgeniya Rodina 1 @ 1.30
Horacio Zeballos (+1.5 seta) vs Andreas Seppi 1 @ 1.25
Nicolas Almagro (+1.5 seta) vs Benoit Paire 1 @ 1.30

@ 2.11 Dafabet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom