4dni temu w memphis spursi po 40min starterzy,A w Spurs za to smaków nie ma ???? Bez przesady z tym odpoczynkiem. Spurs skonczyli Memphis 4 dni temu takze sporo czasu minelo juz. Tak tylko przypomne ze Pop ma sposób na Houston a w tym sezonie ograł ich 3x a Rakiety tez wygrywaja w San Antonio od świeta takze wątpie zeby dzis dali radę.
Tak też można. Co jak co, ale w snookerze to by fajnie wyglądało jakby parę bil poleciało w kierunku publiczności. W baseballu w MLB jak ktoś złapie jakąś ważną piłkę, to sporo na tym można zarobić. W tenisie kilka piłek idzie po meczu w publiczność. W snookerze też by mogli chociaż białą po meczu rzucić. Kto złapie, będzie miał pamiątkęCiekawie by było w łucznictwie. Trafiasz 10, wyciągasz z tarczy strzałę i waliszi w publiczność ;d
ale zobacz jak Rakiety wygladaly w serii z Thunder. Kompletnie odebrali im trojki , nic nie siedzialo nic , Anderson bezuzyteczny Harden tez trafial od swieta jedyne kto tam cos gral to Gordon i Williams z lawki. A Spurs umowmy sie ze maja defensywe 2x lepsza od Oklahomy. W ostatnim meczu mieli bodaj 6 na 30 pare za 3. Jak dla mnie to oni nie sa w formie zeby tutaj wygrac.4dni temu w memphis spursi po 40min starterzy,
a houston 6dni temu w houston
roznica jest duza imo
105.. Druga kwarta.. ????Raptors poniżej 99.5 @2
Spursi stracili u siebie 126 pkt? Nie no jajca...Rockets @ SAS under 223,5
Raptors +13,5
ako 2.61
good luck
Czy tylko ja jestem takim szalencem co uwaza ze Houston dzisiaj wygrywa? 3.20 - dłuższy odpoczynek, pełna ławeczka. Są smaki na majstra.
jak nie, jak wygrywa to?Marterer- Chung @ 3.30 1xbet
Koreaniec nic tu dzisiaj nie zrobi. Mial turniej zycia, ale wracamy do rzeczywistosci