>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Tez tak mysle! Do tego w Strongmenach fajnie by było jakby ten co ciągnie tira potem go popchnal w publicznosc
Ciekawie by było w łucznictwie. Trafiasz 10, wyciągasz z tarczy strzałę i waliszi w publiczność ;d

A 97

analyst

Użytkownik
dobra nie było tematu, flamengo wtopa. Piękny handelek. W ostatnim meczu zapewne wygrają z grubym handi i wszyscy będą zadowoleni

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
appka totka znowu wariuje... Daje na 2 kwarte -61,5 a mi puściło 2 kwarta handi +4,5 dla Toronto, tylkoże nawet nie dałem na przycisk &quot;zagraj&quot; tylko od razu komunikat że zakład przyjęty ... masakra już 2 raz inny zakład mi puszcza...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Mogi ,dostało od Victorii,Flamengo od Pinheiros,a w zasadzie to od dwóch czarnych, co tam się odpierd...

Otrzymane punkty reputacji: +1
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Czy tylko ja jestem takim szalencem co uwaza ze Houston dzisiaj wygrywa? 3.20 - dłuższy odpoczynek, pełna ławeczka. Są smaki na majstra.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
A w Spurs za to smaków nie ma ???? Bez przesady z tym odpoczynkiem. Spurs skonczyli Memphis 4 dni temu takze sporo czasu minelo juz. Tak tylko przypomne ze Pop ma sposób na Houston a w tym sezonie ograł ich 3x a Rakiety tez wygrywaja w San Antonio od świeta takze wątpie zeby dzis dali radę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom