>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
A 97

analyst

Użytkownik
Witam. Na Skrill w tych codziennych konkursach gdzie za kliknięcie można wygrać u nich kasę to dzisiaj wpadło mi 20 euro ale jeszcze nie dopisali. Ktoś wygrał i wiem może w jakim czasie będzie na koncie ?

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
bez kitu w sts grasz? ????

ale kasiory na jeleniach pisowcy uzbierają na tej ustawie ???? no żeby cisnąć już w takiej kupie jak stsy czy totolotki, gdzie już same kursy wykluczają wygrywanie a dochodzi jeszcze podatek, to szczyt wszystkie już chyba ????

to już lepiej w ogóle nie grać, albo tasiemke za 2 dychy puścić raz na tydzień a nie konta tam zakładać i hajs wpłacać no bez jaj ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
A wiesz ostatecznie jak gra Evans na mączce? Ja tam gram wysokie kursy, nie każdemu musi się podobać
wiem jak gra na mączce bo go oglądałem z Chardym na Davisie, potem z Edmundem i gość wyglądał jak dziecko we mgle

tutaj i tak gra zaskakująco dobrze, ale to nie na Thiema taki rywal

a graj sobie nawet, że Evans wygra cały turniej. Też masz wysoki kurs ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Co innego na Sugite zagrać. Gość wywalił Gasqueta, w tym roku kilka fajnych wyników a gra jednak z Bustą a nie z Thiemem. Inny temat

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom