Niezła ta Kontaveit. Meczy Muguruze strasznie. Raczej Estonka to wygra. Mniej jak 30,5gemów w meczu @1.8 / STS
Niezła ta Kontaveit. Meczy Muguruze strasznie. Raczej Estonka to wygra. Mniej jak 30,5gemów w meczu @1.8 / STS
Sprobowalem lekko
Darussafaka +10,5 @1.86
Under 160,5 @1.83
A tutaj szczerze polecam na za 5 minut
https://forum.bukmacherskie.com/f15/football-angielski-i-nie-tylko-141793-5.html#post6399932
Teraz lece CPalace - Tottenham over 5 korka HT azjan @1.83
mi to się wydaje, że oni włączają fife wybierają drużyny, ale nie wybierają żadnej ze stron, czyli obiema drużynami gra komputer. :grin: a czemu w 15 to juz pojęcia nie mam, tak czy siak omijałbym to szerokim łukiemKtoś wie o co chodzi z tą fifą na 1xbet? ???? to są jakieś symulacje komputerowe czy o co chodzi? Wygląda na to jakby boty sterowały tymi drużynami, w dodatku wszystko odbywa się w fifie 15 ????
Bez przesady, sam Schroeder nie wystarczyHawks win @3.19 Hawks to biora jak nic.
99:103.... choke w ostatniej minucie. Szkoda.Hawks win @3.19 Hawks to biora jak nic.
szkoda, było bliskoMała taśma ode mnie na wieczór choć myślę nie bez szans na powodzenie :spokodfhgfh:
Wielka Brytania -1,5 + PSG powyżej 10,5 rożnego + Valencia powyżej 2,5 gola + Genk @ 10 forbet
ja to grubo atakuje seta dla Chunga z Zverevem jak dla mnie to moze być becik dniaMyślał ktoś dziś grubo zaatakować Ramosa z Bautistą ?
Chung wczoraj przebijal pilke i nic po za tym, mysle ze to moze byc za malo na Zvereva.ja to grubo atakuje seta dla Chunga z Zverevem jak dla mnie to moze być becik dnia