dawidbarca
Użytkownik
czemu zakładasz, że ludzie grali na Buste?Sugita wygrywa z Careno Busta ! Ludzie znowu na calym swiecie przegraja tyle kasy !!!! hihih:grin::grin:
czemu zakładasz, że ludzie grali na Buste?Sugita wygrywa z Careno Busta ! Ludzie znowu na calym swiecie przegraja tyle kasy !!!! hihih:grin::grin:
W tych turneijach nie warto grac niskich kursow, popieram Stefana, Evans nie jest ziemniakiem, ale Thiema moglby ograc, a kurs przynajmniej na seta byl fajny, nie gralem, ale jesli mialbym ruszac to zdecydowanie pogralbym seta w strone Evansa, niz grac Thiema po nedznym 1,10..Podaj jakiś typ a przestań komentować. Wykładowcą w szkole hazardzistów nie zostaniesz..
brawo dla Ciebie, że byś przegrał pieniądze ????W tych turneijach nie warto grac niskich kursow, popieram Stefana, Evans nie jest ziemniakiem, ale Thiema moglby ograc, a kurs przynajmniej na seta byl fajny, nie gralem, ale jesli mialbym ruszac to zdecydowanie pogralbym seta w strone Evansa, niz grac Thiema po nedznym 1,10..
Szacunek Dla Ciebie za granie takich kursow, kurs 1,10 tak samo moze nie wejsc jak 3, wole pzregrac stowe i zagrac po kursie 3, nic po 1,10 i miec pelcy z podatkiembrawo dla Ciebie, że byś przegrał pieniądze ????
ja wolałem sobie zagrać po nędznym 1.12, dołożyć Nadala po 1.10 (a startowe widziałem wyższe nawet) i wygrać sobie pare stówek za darmo, niż szukać jakiś sensacji z kosmosu i czekać 3 tygodnie na wejście typu ????
za kliknięcięza co niby daje?
w ch.j tak samo ???? czyli według Ciebie Nadal z Andersonem na cegle może tak samo wygrać jak i przegrać? ???? no hitowy komentarz to jest po prostuSzacunek Dla Ciebie za granie takich kursow, kura 1,10 tak samo moze nie wejsc jak 3, wole pzregrac stowe i zagrac po kursie 3, nic po 1,10 i miec pelcy z podatkiem
Busta 2 set @1.8
EasyNadal - Anderson
2 set over 8.5
@1.62 / expekt
Próbuje lekko Sugita win @4.75