I na Oklahome po 1.71Ja na Houston wynajdę sure beta ???? Pobrałem ich po kursie 3.0 bet365
Taka niższa klasa, niższa jak pół krajuHmmm.. wydaje Ci się. Dąbrowa jako tako tak. Ale admini np. ratownicy medyczni etc. Taka klasa lekko średnia bym powiedział
Druga najniższa skuteczność w NBA z rzutów wolnych ???? . Nawet 50% chłop nie ma xD.Rzadko oglądam NBA, ale teraz włączyłem i jak można rzucać wolne jak ten Roberson z OKC, na 4 faule teraz na nim trafił chyba tylko raz dwa wolne, ja bym celniej rzucał, serio tego nie da się wytrenować?
Nie pykło xD.Zdecydowanie nie warto Oklahoma zgarnia ten mecz i będzie 2:2 Oglądam od początku na C+sport Ja Ci odradzam
OK, dzięki ziomuś, w takim razie wchodzę tylko za 100 :grin:.
Ponawiam pytanie, mecz zaczyna się za około 30 minut ???? .Mecz się jeszcze nie skończył, wiadomo, ale chyba 100 w plecy ???? . Panowie, a co sądzicie na nocke Boston Celtics win - 1.80? Przecież Chicago bez Rondo to całkiem inna drużyna, a chcę zagrać tak za 3 stówki ???? .
niby czemu? Roberson? Wszedł Grant i przejebał im meczNie siedzę totalnie w NBA, ale jak obejrzałem 4 kwartę to proponuję, aby tego trenera OKC to zwolnili w trybie pilnym jutro ????
Ale z jakiej racji? To zawodnicy zawiedli w tym meczuNie siedzę totalnie w NBA, ale jak obejrzałem 4 kwartę to proponuję, aby tego trenera OKC to zwolnili w trybie pilnym jutro ????