Mecz się jeszcze nie skończył, wiadomo, ale chyba 100 w plecy ???? . Panowie, a co sądzicie na nocke Boston Celtics win - 1.80? Przecież Chicago bez Rondo to całkiem inna drużyna, a chcę zagrać tak za 3 stówki ???? .
Taka niższa klasa, niższa jak pół kraju
Mówią na to próg ubóstwa, tutaj ludzie se radzą
Tak jakoś mi się z Kę skojarzyło
No jasne, do Dąbrowy nic nie mam, chociaż mówienie o sobie w trzeciej osobie liczby pojedynczej jest śmieszne, typu "dzisiaj ja przyszedł i się napił" ????
W ogóle ciekawy temat się wkręcił.
Czyli to są normalne ziomki, których świat kręci się wokół kielona? :razz:
Oglądam ten mecz Oklahoma - Houston od połowy dopiero. Gdyby Harden zagrał tutaj nie mówię na dobrym, ale "przyzwoitym" poziomie, to ta Oklahoma jest rozjechana, a tak faktycznie może być 2:2 w serii ???? .
Rzadko oglądam NBA, ale teraz włączyłem i jak można rzucać wolne jak ten Roberson z OKC, na 4 faule teraz na nim trafił chyba tylko raz dwa wolne, ja bym celniej rzucał, serio tego nie da się wytrenować?
Rzadko oglądam NBA, ale teraz włączyłem i jak można rzucać wolne jak ten Roberson z OKC, na 4 faule teraz na nim trafił chyba tylko raz dwa wolne, ja bym celniej rzucał, serio tego nie da się wytrenować?
Pierwszy raz widze coś takiego, że specjalnie faulują, bo nie potrafi rzucać, aż mi się go szkoda trochę zrobiło. Ale nie wierzę że tego nie da rady wytrenować, w takim NBA to nikt poniżej 80% nie powinien schodzić
Co teraz zrobiła Oklahoma!? Świetnie rozegrany 2 rzut wolny przez Adamsa, Westbrook trafia za 3pkt - niesamowity rzut, 11 sekund do końca i oni nie faulują, hahaha, Nene za 2pkt, do tego faul i +1pkt z wolnego ???? . Pięknie xD.
Mecz się jeszcze nie skończył, wiadomo, ale chyba 100 w plecy ???? . Panowie, a co sądzicie na nocke Boston Celtics win - 1.80? Przecież Chicago bez Rondo to całkiem inna drużyna, a chcę zagrać tak za 3 stówki ???? .