U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
4-2Once Caldas - Envigado over 5,5 1.70
Próbujemy powinno 2 gole wpaść
Dziękujemy
4-2Once Caldas - Envigado over 5,5 1.70
Próbujemy powinno 2 gole wpaść
Nie wiem kompletnie o czym mówisz ale White Sox wygrają w końcu?Hahahahha.
Encarnacion musi być teraz smutny.
6th inning bases loaded&1 out i robi double play
8th inning bases loaded&1 out i znowu double play kiedy odbija.
Chicago też nie wykorzystało super okazji w ósmym inningu.
Ciężko powiedzieć. 50:50 kto w końcu się przełamie w ofensywie ten wygra. Może jakiś solo shot przechylić szalę. Generalnie value było ogromne pre po tym 3,56. Fajnie jakby ogarnęli bo Cleveland już nie wykorzystało kilku dogodnych sytuacji.Nie wiem kompletnie o czym mówisz ale White Sox wygrają w końcu?
a Narcos oglądasz? wiesz jaki tam jest odsetek ustawiania meczy?. W latach 80tych 6 z 9 drużyn piłkarskich w Chile była w rękach karteli. Tutaj trzeba ogromnie uważać. Mam kumpla w Arg i od niego też sporo się dowiedziałem jak tam jest w sporcie. ????Palestino to są dupki mieć 11 przewagi i przegrywać 1 po 3 kwartach :;/::-(????
Czekam na 4 kwarte oby wygrali bo cieżko będzie 5 wygrać
Palestino -1,5 1.87 próbujemy na live
i zw meczu 1 .76
Jazda palestino
Eej chłopaki, tak dostać w dupę od Oklahomy bez Westbrooka u siebie? Przecież macie święto dzisiajMinnesota -2.5 pierwsza kwarta @1.9
haha 27 punktów. Gdyby nie te faule OKC (w 5 minucie już over the limit) to nie byłoby takich nerwówMinnesota poniżej 27.5 w drugiej kwarcie. Chłopaki dzisiaj fatalna skuteczność
Wystrzelał się chłopak wczoraj. Ja nie narzekam w tej sytuacji ????Wiggins 1/11 do ht :grin: