siedziBarcelona powyżej 5.5 rogów 1.95 uni
Bedą cisnąc do konca, 3 rogi spokojnie powinni ugrać przy tym wyniku.
Narzekasz że słabo tobie idzie, prosisz innych o typy. A jak może dobrze iść jak grasz jakieś wynalazki. Z ciekawości przejrzałem Twój temat z kuponami. Tam to samo, łapiesz co popadniePaulistano Amil - Basquete Cearense -4,5 1 1.67
Powinni 5 wygrać śmiało Kosz Brazylijski stan rywalizacji 1-1 na 1 kurs 1.33 wydaje się pewniaczek ????
Juve under 4,5 ż. kart @ 2.22
Marciniak nie lubi dawac kartek
Ofensywna, nieregularna. Na hardzie rywalka by tyle nie przebiła i pewnie by wygrała ten mecz, cóż, jest inaczej.zanim usuniecie ten post, poczekajcie jakies 5 min niech swiat sie o tym dowie.
Ogladam tenis 10 lat, ale takiego kurestwa jakie odstawila moje oczy nigdy nie widzialy i chcialbym to odzobaczyc. Denisa Alertova nie wie do czego sluzy rakieta, byc moze znalazla lepsze jej zastosowanie o czym moze siwadczyc to jak sie snuje po krocie jakby ja kros przebil. Co za ***** tepa dzida. Mam nadzieje ze ktos to widzial i potwierdzi
zanim usuniecie ten post, poczekajcie jakies 5 min niech swiat sie o tym dowie.
Ogladam tenis 10 lat, ale takiego kurestwa jakie odstawila moje oczy nigdy nie widzialy i chcialbym to odzobaczyc. Denisa Alertova nie wie do czego sluzy rakieta, byc moze znalazla lepsze jej zastosowanie o czym moze siwadczyc to jak sie snuje po krocie jakby ja kros przebil. Co za ***** tepa dzida. Mam nadzieje ze ktos to widzial i potwierdzi
zagraja dzisiaj w tym Houston?
Klizan ty pierdolony zerowcu cyrkowcu ******. W kazdym mecxu robi cyrk
almagro nastepny cweluch gwiazdeczka, focha zajebal i koniec gry. Przegral z siatka;D
To Twoje z wczoraj i z dzisiaj i to nie wszystkie. Proponuje wylogować sie z forum i wsiąść sie samemu za treningi skoro tylu słabych graczy wokół, zrobisz chłopie karierę, a kto wie, może za dwa lata nawet i szlem sie trafi...Obczajcie mecz alertovej. Kto im dal rakiete do reki? Przecoez to jest dramat co one soba prezentuja.
Te laski to są chore... ???? Wczesniej Soler miała MP nawetszkoda bo było już 6:5 i 40:0 dla Sakkari w 2 secie ????
5 PM dokładnie albo 6Te laski to są chore... ???? Wczesniej Soler miała MP nawet