Kto ma czarną listę, już dawno ma na niej Fogniniego. Nie ma zasadyKto ma czarną listę niech wpisuje tego kitajca, co za dno.
Żadnych pomysłów?Potrzebuje na noc typ o kursie min.1,5.
Myślałem o NBA i Clippers -2,5pkt
Coś macie w miarę pewnego?
Stracili pieniądz to lecą bajki o czarnych listach i ustawkach tak to już tu jest w tych typach live ????Co wy tu pierdolicie wszyscy. Japoniec to świetny tenisista, ale widać było po ostatnich meczach, że mu nie idzie. Chuja nie czarne listy i medicale; może odpierdalał już tak, ale to bardzo dobry zawodnik, a Fognini po prostu jest dzisiaj od niego lepszy jak i w całym turnieju w Miami.
Boston -5,5pkt?Żadnych pomysłów?
Jak chcesz grać na win drużyny w NBA to równie dobrze możesz mi oddać te pieniądze. NBA jest tak nieprzewidywalne, że nawet jeśli jakaś drużyna walczy o PO i musi wygrać to i tak przegrywa.. Zaczekaj do PO, a nie na przymus chcesz tracić teraz pieniądze.Boston -5,5pkt?
No nie pierdolFognini - Nishikori typ 2 kurs 3.85 live Bet-at-home
...Jak chcesz grać na win drużyny w NBA to równie dobrze możesz mi oddać te pieniądze. NBA jest tak nieprzewidywalne, że nawet jeśli jakaś drużyna walczy o PO i musi wygrać to i tak przegrywa.. Zaczekaj do PO, a nie na przymus chcesz tracić teraz pieniądze.
Petzschner P. / Peya A - Baker B. / Nestor D. typ 1 @4.10
Może i tak ale dla mnie dużo bezpieczniej jest zagrać na zawodnika niż na drużynę, ale może komuś lepiej na drużyne i czerpie z tego profityZdziwiłbyś się
Nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał, ale to nieprawdaJak chcesz grać na win drużyny w NBA to równie dobrze możesz mi oddać te pieniądze. NBA jest tak nieprzewidywalne, że nawet jeśli jakaś drużyna walczy o PO i musi wygrać to i tak przegrywa.. Zaczekaj do PO, a nie na przymus chcesz tracić teraz pieniądze.
Spójrz na każdy sezon wstecz i pokaż mi drużynę, która zamiast wygrywać wszystko po kolei z drużynami które już o nic nie walczą, łapała głupie porażki i przez to nie przechodzili do PO. Możesz ostatni sezon, bo za dużo ich będzieNie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał, ale to nieprawda
nie masz pojecia o czym piszeszJak chcesz grać na win drużyny w NBA to równie dobrze możesz mi oddać te pieniądze. NBA jest tak nieprzewidywalne, że nawet jeśli jakaś drużyna walczy o PO i musi wygrać to i tak przegrywa.. Zaczekaj do PO, a nie na przymus chcesz tracić teraz pieniądze.