kosiorx
Użytkownik
Oglądasz mecz albo oglądałeś poprzednie mecze tych Panów w Miami? Bo nie mam pojęcia skąd się wział ten typ, ale życzę Ci, żeby weszłokosiorx blisko było przełamania spokojnie meczyk sie jeszcze nie skonczył ????
Oglądasz mecz albo oglądałeś poprzednie mecze tych Panów w Miami? Bo nie mam pojęcia skąd się wział ten typ, ale życzę Ci, żeby weszłokosiorx blisko było przełamania spokojnie meczyk sie jeszcze nie skonczył ????
...nie masz pojecia o czym piszesz
moze mi ktos napisac na priv jak obejść sprawe z betem , z góry dzieki
No to gratulacje, ale nie o to mi chodziło. Chyba ze wszystkich lig i dyscyplin to NBA jest najbardziej nieprzewidywalne, bo każdy może wygrać z każdym. Nawet taka Phila albo Lakers z GSW albo Cavs w najsilniejszych składach, więc ciężko znaleźć tu jakiegoś "pewniaka"Dokładnie. Jutro zamieszczę link do stronki, w której na 21 typów nie trafiłem tylko 2. Wszystkie po kursie min.1,5. Są w nich NBA, także nie p...olcie mi tu
Denis to 99 rocznik więc nie oczekuj u niego po poprzednim dojściu do finału, że w kolejnych będzie wszystkich jechał.Broady 2 set
tam jakis przekret leci, nie ma opcji zeby Shapovalov dostawal taki wpierdziel w normalych okolicznosciach
nie łap mnie za słówka, kiedy wychodzi z rynku od 30 marca czy 1 kwietnia? wypłacać już czy jeszcze jutro można pograć. bondwuznacznie to rozumiemNo to gratulacje, ale nie o to mi chodziło. Chyba ze wszystkich lig i dyscyplin to NBA jest najbardziej nieprzewidywalne, bo każdy może wygrać z każdym. Nawet taka Phila albo Lakers z GSW albo Cavs w najsilniejszych składach, więc ciężko znaleźć tu jakiegoś "pewniaka"
@up
Bet365 nie znika wcale ????
...No to gratulacje, ale nie o to mi chodziło. Chyba ze wszystkich lig i dyscyplin to NBA jest najbardziej nieprzewidywalne, bo każdy może wygrać z każdym. Nawet taka Phila albo Lakers z GSW albo Cavs w najsilniejszych składach, więc ciężko znaleźć tu jakiegoś "pewniaka"
@up
Bet365 nie znika wcale ????
Clippers może dzisiaj nawet przegrać ten mecz jak się postarająPotrzebuje na noc typ o kursie min.1,5.
Myślałem o NBA i Clippers -2,5pkt
Coś macie w miarę pewnego?