Czyli all in na under?? :]:]sporo ludzi dalo over.. mecz leci a kurs na over spada...
Czyli all in na under?? :]:]sporo ludzi dalo over.. mecz leci a kurs na over spada...
ta, znajda tysiac powodow by nie zaplacic, mi napisali ze mam cos nie aktualnego dzisiaj na koncie, komus wyzej tez . Wychodza z rynku i kreca...under 0,5 kurs 10 hihiih postawic 10 tys wygrac 100 tys i fajne pozegnanie z bet365 ????
pisalem nie raz...manipulacja buka i czysta matematyka Wyobraz sobie ze jestes bukmacherem , przychodza Ci stawki 20-50 zl....teraz przychodze ja i stawiam 500zlna over po 1.8 kursie....Co robisz?paradoksalnie kurs na over leci do 2.05, a na under 1.70...Dlatego zeby zachecic grajacych na under, a ze kurs 1.7 to musza wieksza stawke, a Tobie wlasnie o to chodzi bo musisz zbilansowac moje 500 zl.Jak zbilansujesz wiecej niz polowe to zobaczysz jak kursy na over pojda w dol... ????sporo ludzi dalo over.. mecz leci a kurs na over spada...
Djurgardens U21 - Orebro U21 75'
over 2.5 1,80
bet365
i co dalej? zmiana buka? na jaki?Zleciłem ostatnią wypłatę z Bet365. I potem samowykluczenie konta. Szkoda ale kiedyś wszystko musi się skończyć.